Merhaba
Basur nedeniyle kabızlık yaşıyorum ve tuvalete çıkınca ıkınmak zorundayım dün artık makat ağrısından baya ıkındım ve sağ tarafıma 5 dk da bir bıçak sağlanmaya başladı gece şiddetini arttırdı acile gittik özel hastaneye sancı yok bebeğim iyi açılma 1 cm apandisit olabilir develete gidin dediler bende devlet hastanesinden koronada dolayı gitmek istemiyordum ama kimseye bir şey demedim doktor bana sezeryanmı olucaksın normalmi diye sordu ön çatım dar olduğu için çocuk kilosuna bağlıymış doktorum bunu dediğini belirttim hastaneden çıkmadan gitmeyin içim el vermedi serum vuralım olmadı sezeryanla alırız apandisitine bakarız bebeği alınca dedi. Serumdam sonra apandisit yoksa bebeğimi boşuna alıcaklar die ağrım yok demek zorunda kaldım çünkü anne karnında 1 gün dışarda geçireceği 1000 güne bedel ve sadece bir şüpheyle bunu diyor cerrah gece yarısı olmadığından apandisit şüphesisinde diyemiyor neyse ağrım var devlette gitcem artık en azından apandisitse bile doğru teşhis ile doğum olurum 38+2 günlüğüm