Ozge20ulu ayse93 ben en düşük 350 buldum burda kızlar tavsiye etti sen nerdesin Biri Maltepe biri Ümraniye bende bu hafta gidicem inşallah Ümraniye ye diğer yerler 500 basliyo 1500 kadar Zeynep Kamil den randevu alinmiyo zaten 😞
Mom626 ayse93 prof dr Ali benian perinatoloji kendisi benim ikiz olduğu için risk çoktu iyi bir prof lazımdı fiyat olarak neredeyse bedava bir çok yerden 1.600-2.000 fiyat aldım ikiz olduğu için Ali hocam bi tane normal muayene ücreti ödüyorsun randevu nasıl alınıyor bilmiyorum ama internetten kendi sitesinden alınıyor galiba biz direk hocamı arayıp gitmiştik
yesilkahve Doç.Dr. Ali Ekiz e gidicem ben 19 şubatta, nakit fiyatı 600 lira, kartla 650 lira dediler 💜
ayse93 Ozge20ulu ben cerrahpaşa da yaptırmayı düşünüyorum ali benian da orda 280 tl fiyat verdiler ama randevu yok:(
Mom626 Aslanannesiayse yok canım baktım şimdi bu değil http://cerrahpasarandevu.istanbul.edu.tr/mobil/home
Mom626 Aslanannesiayse link açılmadı baktımda cerrahpaşa online randevu yazarsan çıkar kadın doğumun içinde prof dr Ali benian ben baktım şimdi 01.02.21 tarihine bir tane boşluk vardı