Nazcem43 bozkurt_19 kaçıncı hafta acaba aynı sorunu yaşıyorum kısalma olmuş 3 haftadır kalıntım ve hafif akıntı vardı enfeksiyon yüzünden 24 mm olmuş kısalık 😱
bozkurt_19 Nazcem43 dün öğrendim bende 25+4 te benim ne kadar söylemedi ama risk var dedi inşallah ilerlemeden atlatırız 🤲🏻
Mom046 Tugceonur Anladım, içeriği itibari ile sıkıntılı oluyor maalesef kullanmamak kadınlar için en sağlıklısı.
kbry1mz mucizemm01 ben o zamanlar degerlerime hic bakmıyordm doktora güveniyordm ama keske güvenmeseymişim kaybettikten sonra baktm idrar sonuclarıma hep lökosit 17, 19 felanmış yani 3-5 arası cıkması gerekirken bende baya yüksekmiş. Sizde kaç cıkıyor?
kbry1mz Merveee6 suda eritmeli olanımı diyorsunuz? Bende hic yan etki yapmamıstı canm gece yatarken içiyordm
cansuuylcn89 Planck_35 benimde yeşil akıntım vardı bol bol su içtim iç çamaşırımın ağını ütüleyip giydim c vitamini tükettim şükür geçti
kbry1mz Planck_35 evet kesinlikle öyle inanın bu hamileliğimde de o kadar cok ilaç kullandım ki saymakla bitmez allaha sükür bebegim saglıklı gözüküyor hamileliğinxn 3 ayını doldurduysanz o zaman hiç korkmanızada gerek yok
kbry1mz cansuuylcn89 benmde sizin gibi ilk baslarda öyle yüksekmiş daha sonradan sürekli 17-19 felan cıkıyomus yani sizinki devamlı degilse suyla gectiyse tabi sorun olmazda ama sürekli devam eden bir enfeksiyonsa suyla gececek bir sey degil ne yazıkki ilaç kullanmak gerekiyor
cansuuylcn89 kbry1mz bi hafta önc oldum daha tahlili iki hafta sonra tekrar olucam ozaman belli olucak bakalım