babyboy1 Kızlar elazığda bebek mağazaları nerelerde hepsini buraya yazar mısınız lütfen ? Bebek arabası Çocuk odası Ve küçük şeyler için kiyafet falan.. Bunların hepsini bula bileceğim mağazalar olsun kızlar. 😊
Nurce babyboy1 Malatya yolunda e-bebek var canım ben onu biliyorum en popüler olarak 😄 Çaydaçıra kavşağından ileride hemen solda 👈
deletedmom507 babyboy1 canım malatya yolunda tofaş kavşağından geçince solda birçok mağaza var isimlerini hatırlamıyorum bebek odası mobilya falan
Ftmamt111 ozgul23 medical park sami veya feti bey var Anadolu’da Deniz Erkmen var hayat hastanesinde Cem parmaksız var hepsi işinin ehli ve en iyi doktorlar canım
babyboy1 ozgul23 özel hayat hastahanesinde Cem Parmaksız beyi tavsiye ederim bende ona gidiyorum ve çok memnunum ☺
IrmakBeste23 Merhaba! Ben İstanbul da yaşıyorum elazığ memleketim , çok fazla mağza seçenek olduğu söylenemez ama ataşehir park23 civarında genelde 1 2 mağza bulunuyor birde gazi caddesinde acar kids ten aradığınızı rahatça bulabilirsiniz
Zhrnc Ftmamt111 anadolu hastanesi için kötü diyorlar ama doktorları iyiymiş Senin bi bilgin varmı hastane hijyeni vs nasıl acaba canım ?