2kezanneo Doktor detayli ultrasonda suyumun fazla oldugunu söyledi böyle bir durumla karsilasan var mi acaba
Emnemrahf 2kezanneo banada biraz fazla dedi tatlıyı kes hamur işini kes dedi dünde test sonuclarım cıkmıştı trigliserid diye bi değer var o yüksek çıkmış yaglanma oluyomus galiba damarlarda diyet uygula dedi 😏
Suzii-90 2kezanneo benimde fazla 24.haftada öğrendim biraz seker çıktı ondan olabilirmiş şuan diyet yapıyorum daha da artmasin diye beyaz ekmek hamur işi tatlıları kessen iyi olur cnm ne olur ne olmaz belki sekerin vardır bide şekerli yiyecekler bebegin suyunu arttiriyomus
Haticetuncayyazici 2kezanneo bana da doktorum suyumun fazla olduğunu söyledi. Hamur işi tatlı bunlar uzak duruyorum. InsAllah bir sıkıntı çıkmaz. Siz kaç haftaliksiniz
gamzosgamzos Benim fazlaydi 23.haftadan doguma kadar ama bende gebelik sekeri cikti diyet ve insuline ragmen hic normal seviyeye inmedi hep fazlaydi
Beyzasya Bana da fazla dedi 25. Haftamdayım. Testlerimin hepsi normal şekerim de çıkmadı. Sebebini anlayamadım doktorum da daha bişey demedi. Erken doğuma sebep olduğunu okudum. Umarım Bi sıkıntı çıkarmaz bize.
2kezanneo Cevaplarınız icin cok tesekkur ederim kilonun ve sekerli seylerin ne kadar zararli oldugunu bir kez daha görmüş oldum Allahim hayirli bir sekilde sag salim doğum yapmaui nasip etsin insallah
diyhomelif 2kezanneo ben🤗 ve çok üst sınırdaydı ki bende kiloluyum. Şekeri kestim, makarna unlu şeyleri kestim ve leslie açtım youtube den hergün min yarım saat hareket ettim 1 aya düzelmişti 🤗
2kezanneo diyhomelif bende yememe dikkat ediyorum ve doktorum yuruyus yapmam gerekrigini soylemisti insallah benimde normale doner
diyhomelif 2kezanneo leslie yap evde yapabildiğin kadar daha iyi. Yani şu durumda yürüyüş biraz tehlikeli olduğu için 🤗