Sehertass Mersinde özel kliniği olan peritonog var Halil Korkut Dağlar ona randevu alıcam giden varmı memnun kalan kac dakika inceliyo bebegi ve muayene ücreti ne kadar giden arkadaşlarım bilgilendirir mi✨
Dorukunannesifatma Çok memnun kaldım ben , düsünmeyın gıdın 3 ay önce 450 tl idi yaklaşık 1 saat kontrol edıyor detaylı bi sekılde herseyıne bakıyor ve güzelce anlatıyor 🌸
Sehertass Dorukunannesifatma canım ben detaylı için bugun arayıp randevu alıcam sende gitmiştin sana herhangi belge rapor cd vs bişe verdimi doktor kendi doktoruma götürmem için
Dorukunannesifatma Sehertass tabı dosya verıyor bütün sonuçlar yazılmış sekılde işini gerçekten güzel yapıyor ve pozıtıf bılgılı bi insna
Sehertass Sehertass Dorukunannesifatma canım kusura bakma rahatsız ediyorum seni 9unda halil beye randevum var sormak istedigim bişey vardı sana acaba muayeneden sonra kendisi tekrar gelmemizi söylüyo mu randevu mu veriyo ve eger veriyosa onada mı ücret vericez, bide muayene sırasında eşleride alıyomu içeri, şimdiden teşekkür ederim 🌸🥰
Meerryy Sehertass eşleri alıyor, senin. Bebeğin durumuna göre tekrar gel gelme der. Gayet iyi ve sağlıklı ise çağırmaz. Ben 2 3 kere kontrol muyanesine gittim. Doğumum yaklaştı şuan tekrar gidiyorum 1 kez ücret ödedik sonraları kontrol oluyor