Myssr Kizlar sabah 6.30 da sanciyla uyandim. Düzenli değil daha az önce de wcyw gittigimde 3-4 damla kan vardi. Nişan mıdır? Sümüksü degil ama ya da günlük ped icine cekti belki de bilemedim. Hep sümüksü yapisi var diye duyduğum için bilemedim
Mutlubirannee Myssr hayır canım benimkide sümüksü gelmedi. Direk adetimin son günü kahve rengi gelir ya kan. O şekil geldi herkesim farklı oluyor. Ama devam etmesi gerekir biraz 2 damla gelip bitmez. Sen kontrol et sürekli
YaseminBatrk Myssr benim pembe şeker renginde gelmişt öyle devam da etmedi tuvalette peçeye geldi sonra bir daha gelmed doktora gittim 1 cm açıklık dedi eve gönderdi ertesi gün gene peçetehe leke geldi gene doktora gittim 2 cm dedi yatış verdi suni ile doğum yaptım 40+2 de
Mom97 Myssr sümüksü geldi benm nişanım hafif kabla karışık sümüksü nişan oymuş asıl çünkü bebeği dış etmenlerden koruyan rahimi tıkayan tıkaç görevindeymiş o yapıda oluyo o yüzden
Myssr Mutlubirannee aa benim de oyle adetin son gunleri gibi tamam takip edeyim 😊 sanciniz da var miydi
Mutlubirannee Myssr Nişanım gelene kadar böyle adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı ama fazlasıyla. Sonra geldi nişanım rahatladım adetim bitmiş gibi😂 şuan 40+5 ve 5 gündür hiç tık yok
Hayriye1410 Myssr benimde dün geldi nişanım hep söylenen gibi sümüksü pembemsi bir şey bugün de hafif gelmeye devam etti ama sancım yok 4 gün önce 3 cm açılmam vardı bugün hastaneye gidicem randevu saatimi bekliyorum (39+1 )
Myssr Hayriye1410 sali gittim acilmam yoktu benim hafif sancilarim vardi bebek kanala inmemisti. Squat yapıyordum kac gundur hatta gece yatmadan da yaptm sabah sanciyla uyandim bugun 39+2 oldum
Oglm_0212 Myssr sabah 5.30 geldi nişanım sancı ile uyandım her wc gitmemde silmemde geliyordu ve 5 saatir sancılarım var düzenli şuan hastaneye gidiyoruz inşallah doğruyorumdur 39+1 olduk 😍
Myssr Oglm_0212 yaa maşallahhhh benimki 10 dkda birdi snra Sicak suya girdim ciktim azaldi uyumusum ztn sancidan uyuyamamistm smdi de cok az geliyo