emineveminigi Evvettt Şubat indirimlerj yaklaşıyorken sormak istedim hangi otomatik ana kucağını önerirsiniz? Kullandığınız, aldığınız, çevreden memnun kalan vs varsa bilgilenelim💃💃
Eylul58 emineveminigi Baby plus tango düşünüyorum bende şubatı bekledim ama ebebeğe gittigimiz de indirim olmaz bunda demişti, fiyatı da arttı bu süreçte 🤦🏻♀️ Yeni yıla girmeden alsaydım keşke
Kubra-kurt-aksoy Joie sansa otomatik ana kucağını aldım. Henüz kullanmadım. ☺️ 5 doğa 5 ninni sesi var güzel kullanışlı duruyor tavsiye ederim.
emineveminigi Kubra-kurt-aksoy evet onu araştırıyorum bende çok memnun olan var ancak o kadar bütçe ayırmaya gerek varmı bilemedim çok uzun süre kullanılan birşey olmadığından 🙄
Kubra-kurt-aksoy emineveminigi bende sizin gibi düşündüğüm için 2.el aldım hala garantisi devam ediyor. Sizde benim gibi yapabilirsiniz ☺️
Fatmagunaay Bagi dandini otomatik ana kucağını aldım. Henüz kullanmadım. Makul ortalama fiyat aralığında oldugu için tercih ettik
AtanamayanAnne Dün e bebekten kraft ın 2 si bir arada elektrikli anakucağını aldım 8 melodisi dakika ayarı 180 derece düzleşebilen yatma yeri var hem salıncak hem anakucağı olarak ayrılabiliyor bebek henüz doğmadığı için epey bi boş çalştırdım baktım☺️Çok cici ve e bebekte fiyato 890 liraymıs teşhirden aldım 560 tl ye çok begendim trendyolda 1090 tl aynısı tavsiye ederim.Teşhir olmasında sakınca görmedim sonuçta kimse gidip bebeğini sallamıyor yüksek rafta duruyordu
Ozsen35 Kesinlikle joie 2 in 1 tavsiye ederim ben oğlumda kullandım şimdi kızım olucak tekrar kurdum sapasağlam duruyor 9 kiloya kadar taşıyor ama biz 11 kiloya kadar kullandık yani yaklaşık 1 yaşa kadar kullanabilirsin