Edabe31 Bugun kontrole gıttıö suan 31 hafta 1300 kilosu doktorum 20 gün geri dedi asprın kullanıyorum onu da bırak dedı başka ilaç falan da vermedi sizin bebiş ler kaç kiloyu 31 hafta
Busbus58 Edabe31 evet canım kilosu düşük bebeğinin doktorunda öyle demiş zaten. Bence boşver sen burdakilerin kilosunu. Bebeğinin kilo almasını sağlayacak şeyler tüketmeye çalış
sumeyye60 Edabe31 Plasenta damarlarında direnç ya da eksiklik falan var mı detaylı ultrasonda bir şey dediler mi yoksa her şey normal genetik mi dediler? Benimki de haftasıyla uyumlu değil. Baştan beri 2 hafta ileride özellikle karın çevresi
Minay Edabe31 31+6 da 1500 dü 1 hafta küçük dedi ama çok sıkıntı yapmadı genetik bu şekilde sanırım dedi gelişmesinde problem görmedi eğer bebeğe giden damarlarda bi sıkıntı yoksa gelişim geriliği yoksa korkmayın kilosunun düşük olmasından
Edabe31 sumeyye60 yok ilk bebeğinde öyle dediler detaylı da hiçbi sorun yoktu 27 haftalık ken gtmıstım yıne Bı sorun yoktu bugun 20 gun gerı dedı kemık yapısı ıyı ama et olarak zayıf dedı doktorum damar dan bahsetöedi
Edabe31 Minay takıp edılecek 20 gun sonra tekrar çagırdı gelişimine bakıcam dedı gerilik 20 gun den fazla olmussa o zaman konusalım dedı ilk bebeğimi debu yuzden karnımda kalbı yavaşladıacıl Sezer yan oldum
Minay Edabe31 o zaman bebeğe giden damarlar dirençlik olma ihtimali var inşallah yoktur canım sağlıkla kucagına alırsın umarım ☺️ İyi düşün stres yapma ıspanağın bebeğe kilo aldırdığını duydum bol bol ıspanak ye bakalım bem öyle yapacagım
Aselinannesi12345 28 .ci haftada 1kilo 100 gramdı benim 33 de tekrar gidicem bakalım kaç oldu 31+ 1 haftalığım şuan size muz ceviz süt yoğurt yumurta pekmez tahin tavsiye ederim