3prensesannesii Filizaybars bende bugün 20 haftaligim o haftalar da başladı benim de sertlesme normal dediler bakalım bu ayın başında gideceğim doktora ne diyecek
gulsen12345 Filizaybars bende 17. Haftamdayım karnımda birkaç defa sertleşip gerilmeler hissettim bebeğin artık yavaş yavaş hareketlenmesine bağladım durumu acaba kendini toplayıp bırakıyor da o yüzden mi sertlik oluyor diye ama tabi doktora sormakta fayda var 😄😊
Filizaybars Dilek-Can 2. Gebeliğim ağrıyla birlikte karnım taş gibi oluyor normal olduğunu düşünsem yazmazdım 🥰
Dilek-Can Filizaybars onu bilemem ağrınızın olduğunu yazmamışsınız doktorunuza danışın dikkat edin kendinize ağrınız var ise
OzgeSahin2 Filizaybars yaa ben 33 haftaligim suan benimkide oyle hatta karnimin bi tarafi iyice yamuluyo ovaliyorum o kadar fayda yk🤷🏻♀️
Elagny97_ Filizaybars Ya millet dalga geçecek yer arıyor boşver herkes çok bilmiş sen bilmiyordun sanki bebek olduğunu. Bebek olduğu için olabilir miymiş aaa inanılmaz bunu sen bilmiyordun demi sende bebek olduğunu Allah akıl fikir versin. Canım arkadaşım yaşamıştı pek iyi olmadı sende doktoruna sor ağrı olması da sıkıntılı zaten Allah korusun geçmiş olsun 😊
Yaagmurr Elagny97_ vallahi ben yazıcaktım kendimi tutamayıp ama şuan kafam kaldırmiycak uğraşamam diye yazmadım yoksa güzel bozardım yani komik olduklarını sanıyorlar evdekilere çıkmayan seslerimi streslerini burda milletten çıkarıyorlar
Elagny97_ Yaagmurr aynen öyle millet keyfiyen yazmiyor buraya sorun olduğu için yazıyor bide kadının 2.gebeliğiymiş sonuçta cahil değil yani bilgili milletin günahıns giriyoruz ama bszrn de susulmuyor. Saçma sapan postlara güzel yorum yapılıyor burda kadın ciddi bişry yazmış dalga geçiliyor.. sabır 🤷♀️
Hazal_hazar Filizaybars biryere toplana biliyor bebegin bazen olur dusa gir sabunla masaj yap sitrese girmek yorulmakta yapa bilir kendini rahatlatmaya bak cnm
Sahika8989 Kiz delirdinmi benim 4 gun sonra dogumum var benim bile sertlesiyor hatta tekmeleyip geriniyor belime karnimin belirli bolgeleri cok agriyor suan bile oyleyim
Elagny97_ Arkadaşlar sizde olan başkasında olacak diye bişry yok bebek toplanıyor da olabilir başka sıkıntılarda olabilir karın sertleşmesi ağrı vs düşük belirtisi de olabiliyor doğum belirtisi de bebeğin toplanması da değişik yorumlar yapmayın.
Birmom Filizaybars canim artarsa hemen git ama benimde o haftalarda basladi kasilmalarim ve hicbir sorunum yok rahimnazi uzunluğu falan normal dedi doktor bazi bebekler böyle nazlı olur ddi ins sıkıntı yoktur ben sıcak su torbasını bacak arama alıp yatiyordum agri olunca ve bol bol su içiyordum kesinlikle cok faydası oldu bana