Meltem_1990 Avrupa Yakasında Kadın Doğum Doktora İhtiyacım Var 18 Haftalığım Yardımcı Olsanız Sevinirim
Pirincveannesi Meltem_1990 bende kağıthanede oturuyorum 10 haftalığım şuan bende doktor bulabilmiş değilim ben bide devlet hastanesi olsun istiyorum ama galiba cemil taşçıya gidicrm okmeydanında aetık ordan bi doktor seçicem 🤷♀️
Gamzegnc Meltem_1990 gültepe avicenna hastanesi cem ardıç ( araştırın yorumlarına bakın ) onlarca doktora gittim. Herkes bi yana cem bey bi yana ( çok dua edersiniz bana :) )
Aycha Gamzegnc Merhaba, Cem Bey’in ultrason cihazının görüntü kalitesi ve hastanenin temizliği, düzeni hakkında bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Meltem_1990 Gamzegnc Orda Bayan Dıktora Gitmiştim Hiç Memnun Kalmamıştım Ama Cem Beyi Eşimede Söylemişler Teşekkürler
Gamzegnc Meltem_1990 bazen doktor için hastaneyi görmezden gelmek gerekir. Bende orda hatice hanıma gittim ilk ama memnun kalmadım ( cem beyi tavsiye ettiler ve iyiki onunla devam ediyorum ) 35. Haftaya girdik darısı size olsun 🌸🤗
Pirincveannesi Meltem_1990 ben şuan net karara vardım sarıyer etfalde doğum yapıcam çok ilgililer detaylımıda orda yaptırmıştım çok memnun kaldım