Leylaaa38 yazis arkadasimda Ahmet Emine gitti Ve Hicte memnun degil düsük yapti Tüp bebekten sonra Hic umursamadi kürtaji bile yapmadi baskasina yaptirdi
seymacambayraktar Leylaaa38 tüp bebek mi yaptırdınız Acıbadem e o doktora tam olarak ne kadar fiyat istiyorlar ?
Leylaaa38 Minay tabi illa özel diye bir şey yok fakat iyi bir doktor tecrübeli ve riskli gebeliklere bakması şart….
Minay Leylaaa38 yusuf madendağ a gidebilirsiniz dediğim gibi bende riskli gebeyim ilk bebeğimi erken dogum ile kaybettim bu gebeliğimde önce düşük riskim sonra hep erken dogum riskim vardı riskim hala devam ediyor 32 haftalık olduk şükür tüm tedbirlermizi aldık inşallah 38 den önce dogum olmayacak ☺️ Güvenebilirsiniz söylediğim doktora
Gamze-gmz Leylaaa38 dünyam aynur simur a gidiyorum gerçekten ilgili bi doktor ve onceligi hep normal doğum
Minay kindersurprise erciyes üniversitesinde çalışıyor kadın dıgum bölümünden özel muayene den giriş alıyosunuz randevuye felan gerek kalmadan muayene oluyorsunuz
yagmurakcali Leylaaa38 canım bende Tekden de Gülcan yazıcı özgüne gidiyorum çok memnumun onun eşi de Prof Tuncay özgün muayenehanesi var ücretleri nasıl bilmiyorum ama 🤷🏻♀️ Gökalp hoca galiba yeni Prof oldu diye biliyorum Acıbadem maalesef çok pahalı ben muayene ücreti 165 TL doğum içinde şimdilik 3000 ama doğuma kaç olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Hilal97_ Leylaaa38 system hospital eda ulku karakilic mükemmel bir doktor bana doktordan da öte güler yüzlü alanında başarılı
Hilal97_ Leylaaa38 evet benimde riskli rahim kısalığı var dusuk tehlikem erken dogum riski var indirimleri de oluyor %50 sendikalara bağlı sigorta sirketlerine bilgi alabilirsiniz muane ucreti 170
yagmurakcali Minay canım Yusuf hoca detaylı ultrason yapıyor değil mi internetten öyle gördüm ama ? Ücreti filan nasıl sıra mı almak gerekiyor detaylı İçin ?
Minay yagmurakcali yusuf hoca artık detaylı yapmıyor canım orda erdem şahin var o yapıyor ben 200 küsürdü detaylınultrason fiyatı
elisa_ Ben de hüma Cahit beye gidiyorum. memoriel de özgüç beyin adını da çok duydum . İki doktordan birini tercih et derim . Acıbadem para tuzağı başka bi şey değil . İnsanların umutlarından heyecanlarından yararlanıp ceplerini sömürüyor
yagmurakcali Minay tamam teşekkür ederim canım randevu mu alıp gidiyorsun yoksa direk sıra mı alıyorsun ?
Zahire38 Leylaaa38 tekten hastanesi ahmet acar Huma hastanesi hakan kaya Medical plas nagihan sarı Dünyam hastanesi aynur simur 👍👍