Hamidee27 ecopirin içmeyi bırakırsak sorun oluyor mu kızlar bilen var kan sulandırıcı vermişti doktorum ilk aydan beri kullanıyorum ama son iki üç haftadır düzenli aşmayı unutuyorum
Su1985 Hamidee27 bence doktoruna danışmadan bırakma bende 5 haftalıktan beri kullanıyorum doğuma yakın bıraktırcam devam dedi bence sende doktoruna danışmadan burdan yorumla bişey yapma
Pnrss06 Hamidee27 kan sulandırıcıyı aksatma .Hayati önemi var ben bebegimi kan pıhtılaşmasında kaybettim.Allah korusun ihmal etmeyin sakın
SERNUR Hamidee27 canım 35 haftaya kadar kullancam bende 31 haftalık olduk buzdolabına kagıt astım sürkeli buzdolabına bitişik yaşadığım için Unutma gibi Bi durum olmuyor. Birde küçük bir kaseye içeceğin ilaçlarını koy masanın üstünde dursun 😍
Oziozi Hamidee27 35 haftaya kadar duzenlı kullanıcaksın sakın ıhmal etme dedı doktorum duzenlı ıcıyorum hep
Hamidee27 Su1985 unut ulun ama içiyorum aklıma geldikçe yani haftanın iki günü falan içmiyormuşum hesapladım
Pnrss06 Hamidee27 doktorunuz nezaman bırakın diyosa ozamana kadar ara vermeden için.Çok büyük risk ben tekrar hamileyim cuma günü gidip kan sulandırıcı igneye başlıyacagım.o daha zor keşke banada hap verse.Suanda coraspin iciyorum
Su1985 Hamidee27 sakın aksatma onları önemli ilaçlar saat kur ben ilk haftadan beri bir gün atlamadım sadece bir iki kere saat değişmiştir bulantımdan dolayı okadar ama aksatmamamaya çalışş önemliş
seymabykn Kesinlikle ihmal etme ve içmeye devam et. Doktor bana da verdi bayadır kullanıyorum. Bi kaç güne bırakıp kan sulandırıcı iğneyle devam edicem büyük ihtimalle doğuma kadar böyle gidecek 😊