Melek_Erten elcn4139 bende böyleyim malesef bide benim kusma problemi oldguundan su ictigimde de itfaiye hortumu gbii bos su çıkartigm oluyordu. Doktor gittim gecen gun bana böbrekler sinyal veriyo çok sussuz kalmissin dedi ama ben yine icemiyorum ne yapcam bilemiyorum 🧐
Mervenur19 elcn4139 benim hamilelikten önce de sonra da elimde gözümün önünde görebileceğim biterde kısacası soluğum hep vardır böyle gözünüzün önüne koyun gördükçe içersiniz
Visne_Cicegi elcn4139 bende çözümü 0.5 lik siselerde buldum hep elimin altinda oldugu icin aklıma geliyor iciyorum suya doymuyorum suan eskiden hic icmezdim
Zdk elcn4139 bebeğin içinde bulunduğu sıvı 3 saatte bir kanımızdaki sıvıyla tazeleniyormuş. Bu yüzden su içmek hamilelikteki en önemli şeylerden biri.
mrsbiyolog Telefonunuza her saat alarm kurun benim sabah 10:00 başlıyor akşam 22:00 her saat ötüyor. Öttükçe içiyorum. Çözümü öyle buldum.
senell Bir tane cam şişe edinin. Evin içinde nereye giderseniz yanınıza alın. Elinin altında olunca sık sık içiyor insan.
seymabykn Bende içmezdim gün içinde aklıma gelirse 1 bardak anca. Su hatırlatıcı yükledim saatte 1 bildirim gelerek hatırlatma yapıyor ve günde en az 2 litre su içiyorum bu sayede☺️
plakayerli elcn4139 sukolik diye bi uygulama indirdim. Amniyon sıvısına, enfeksiyona, kasılmalara çok iyi geliyormuş ben de 2 litre içiyorum doktor 3 yap dedi diye zorluyorum