Cgdeem7 Kızlar ilk üç ay bebek hiçbir şekilde annenin yediklerinden almıyor mu bide yüzü ne zaman oluşmaya başlıyor bebeğin
Homeless20 Cgdeem7 ilk 3 ay annenin kanından besleniyor direkt olarak senin yediklerini almıyor canım yüzünü net bilmiyorum
Melikesvm Cgdeem7 20haftalıkta bıraz bıraz bellıydı ama olusmamıstı 23haftamda gttım yüzü olusmus agzı burnu hep bellı gozlerı felan ama renklıde bıraz bulanık gornuyor oyuzden gozlerı pek anlasılmıor
Cgdeem7 Melikesvm mesela şunu diyorum yüz oluyor ya ama gözü dudağı burnu oluşmadan önce o yüz ne zaman oluşur 3 ay sonramı
Ohaezgi Cgdeem7 ayyy çok merak ettim bunu öyle merak ettiğiniz için mi sordunuz 😇ben de bilmiyorum ne zaman oluşuyo hatırlamadım kendi bebişimden 🤷🏻♀️😇
Ohaezgi Cgdeem7 anladım canım bende kime benziyo acaba diye onumu tahmin etceksiniz acaba eşinizle diye düşündüm de ondan sordum 😇 valla benim kız hiç göstermedi yüzünü desem yeridir 37 haftalığım bazen yandan görüyoruz 😂
Cgdeem7 Ohaezgi ben onu sormuyorum canım bebek şimdi yüzü var mi yoksa şimdi daha yüz olmamışmıdır yani
Ohaezgi Cgdeem7 anladım onu sorduğunu zaten, benim ilk öyle aklıma geldi yani sonrasında anladım demek istediğini açıkladın ya. haftan çok erken daha zaten yüz oluşumu daha ilerleyen haftalarda olur
Ohaezgi Cgdeem7 zararlı ama ben yiyorum kısmadım hiç hatta senin haftanda ben bebeğin varlığından haberim yoktu sigara içiyodum maalesef sonra hemen bıraktım öğrenince😬