Smmom95 Kızlar el parmaklarım açıp kapatırken ağrıyo sızlıyo böyle eklem yerleri. Bezi falan zor sıkıyorum 30. Haftanın içindeyim sizde de oldu mu böyle olan var mı yada ne yaptınız ??
Bdp Smmom95 ödem yapıyormuş doktorum normal demişti özellikle sabahları oluyor benim öğlene doğru geçiyor tuzu azaltıp su tüketimini çoğaltonca hafifledi
Mzeynepp Smmom95 benim de ilk hamilrliğimdr sabah uyandığımda hareket ettiremiyordum nerdeyse. Ödemden büyük ihtimal. Bi ihtimal de magnezyum eksikliği. Doktorunuza sorun siz yine de ama korkacak bir şey değildi
Ortmenanne16 Smmom95 bende tam 30lu haftalarda başladı 34e giricem geçti yavaş yavaş onun yerine başka ağrılar çıktı 🙄🙄🙄
Girlsmomm Smmom95 hergün bir adet muz ve maden suyu için ben Kızılay Erzincan olanı içiyorum magnezyumlu
Smmom95 Bdp aynen evet benimde uyandığımda çok kötü oluyor gün içinde biraz olsun hafifliyo ama geçmiyo bende tuzlu yiyordum ondan oluyo o zaman
Smmom95 Ortmenanne16 ağrılar bitmiyor ki ilk gebeliğim hiç bulantı yaşamadım diye seviniyordum ağrılardan yana dertliyim bende heryerim ağrıyo vala erkenden yaşlandım diyorum 😀
Ortmenanne16 Smmom95 az önce hüngür hüngür ağladım bende kalça agrimdam düşünün o haldeyim krem falan sürdük ama iste o da bı yere kadar idare ediyor
Smmom95 Ortmenanne16 ay ben sol taraf bel ağrısından ölüyorum resmen yürümekte zorlanıyorum bazen o derece o zaman da parol içiyorum mecburen çok üzülüyorum allah yardımcımız olsun ya analık zormuş 😊
Smmom95 Ortmenanne16 ben çok ağrı kesici kullanan biri olmadığım için bende etki ediyor genelde parol etki etmiyo derler ya parol parasetamol olacak onu gebeler kullanabiliyor.
Girlsmomm Smmom95 ama sade olanı içmen lazım bi kaç taneden sonra alışırsın meyveli olanların pek faydası olmayabilir
Sumsumm Smmom95 benimde sol el parmaklarimda eklem yerleri agriyor ve surekli cıtlatma geregi duyuyorum ama yinede uzerine bisey dusurup eklemleri incitmisim gibi bi agri var
Smmom95 Sumsumm aynı ağrıdan bahsediyoruz sanırım bende sızlama gibi de oluyor ödemden oluyomuş sanırım
Sevgiinur Smmom95 ödemden canın , bende hareket ettiremiyorum . Bide kan akışını sağlaman lazım hareketli ol geçiyor hemen
Smmom95 Ortmenanne16 evet deneyin inşallah sizin de ağrılarınız hafifletir dediğiniz gibi yoksa ne ev süpürebiliyorum ne silebiliyorum cidden zorlanıyorum artık