Sineemm Muku_043 bu haftalarda 2900 falan olması lazım ben şimdi 38de kontrole gidicem o zamanda 3200 3300 olur diye düşünüyorum ilk kızım 41+5 3460grm doğdu topluylu baya
Muku_043 Sineemm rabbim sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah benim sezaryan 22 şubata gün verdi doktor
Muku_043 selon BusrAlpay_34 ayy maşallah bende 35+2 oldum 2720 kiloydu benim 38 haftada doğum allahım nasip ederse sizinde az kalmış
BusrAlpay_34 Muku_043 38+5te alırız dedı doktor bakalım hayırlısı inşallah hayırlı zaman da gelmek nasıp olsun cümlemizin bebişine🤲
Nurov Muku_043 bebeğimin iriliğinden sezaryen gözüküyo, olmasaydı da sezaryen isterdim ama vajina genişlemesi olayına çok takığım, artık eskisi gibi değil ameliyatlar nasılsa
Homeless20 papatya35 benimde 11 mart idi doğum tarihi ama tüp bebek olduğu için sezaryen olmaya karar verdim 3 martta olucak inşallah tabi kndisi daha önce gelmek istemezse :)
Nur_guzel Aysentass 40 haftalık hamileyim sağa tarafimda sancı belimde sancı var bide sol bacgamda kirap giriyo sizce doğum beltirtisimi🙏
Prens_Annesi1 Bizde tam 12 Haftalık bugün 🤲😍 salı günü kontrole gidicez bakalım belki doktorumuz bir tahminde bulunur cinsiyetle ilgili 👶🏻🥰♥️