Nghnyvz0408 Aminecimm bizde 10+1 iz 😊 aynı olduğum birini buldum sonunda benim de 3.gebelik ama ikinci bebişim olacak sağlıkla kavuşalım inşaallah hepimiz💕
Ohaezgi pinar_0302 oh maşallah ya benimki biraz minik doğcak doktor 2800 civarı olur tahmini dedi 35te gittiğimde 2600dü şuan 37yim 10 gün sonra sezaryen olucam😇
Elif_ozelci04 Ohaezgi sağlıklı olsn da bnm ilk gebeliği.2830 du.. İkincim 3,250.. bnde iri yarı bsey değilim yani taş çatlasın 45 50 kilo varım yokum. 11 aylık oğlum 3.gebeliğim 47 gunluk
dilek_mert Sineemm erkek benimki 23şubat normal doğum olsaydı 10gun önceden alacak kac kg şu an bebeğiniz
Afi2018 Elif_ozelci04 kalp atışlarını aldınızmı acaba hayırlısıyla inşallah benim cuma kese göründü normal dedi 20 gün sonra gel kalp atışlarını alalım dedi uygulamaya göre 5+3 bende
Elif_ozelci04 Ohaezgi norml DGM en güzel bn ilk gebeligimde iğne yptrdm özel hastanede ypyolar sanciyi hissetmiyosun ağrın sızın olmuyo .
Medinevurall066 Ohaezgi vallaha bende düşünmüyorum değil. Normal doğumdan hiç korkmazdım ama bazı kişiler doğumu öyle kötü anlatıyor ki korkmamak elde değil 🤷♀️
Sineemm dilek_mert maşallah canım olsun erken kavusmakta güzel haftası dolduğu sürece tabi ☺️ en son 34+6da gittim 2424 su canım şimdi 9 Şubat’ta randevum var