ceylan_oztrk Merhabalar arkadaşlar benim kese boyutun 6 haftalığa göre çok küçük ama kan değerim yüksek çıktı doktor yinede şüpheleniyorum düşecek diyor çok tedirginim bu durumu daha önce yaşayan oldu mu nolur cevap verirseniz çok memnun olurum😔😔😔😔😔
Sncr ceylan_oztrk aşırı tedirginim ama veren de Rabbim alan da, ne olacaksa hayırlısı olacaktır, yapcak bişey yok dua edelim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻
Merve1966 gakiskali Geç döllenme vs olduğunda geride olabilir deniyor bi sorun olmaz bence sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah 🙏🏻
gakiskali Merve1966 Çok tesekkür ederim Allah razi olsun 🙏 ilk duydugum zaman cok.uzuldum ama simdi sizin gibi dusunuyorum insaallah saglicakla gelir yavrularimiz💕💕
Deryava sedardahuseyin sağol canım benim teşekkür ederim hep birlikte güzel günler görmemiz dileğiyle
Gulsah33 Aysentass 12+4 den selamlar🙆🏻♀️ zaman geçmek bilmiyor bu zamanlarını özleyeceğim ama insan sabırsızlanıyor 🤰🥰😍
Gulsah33 Burcu4135 alttan niye bakacak ki bende o zamanda öğrendim asla alttan bakmadı zaten şuan o bı damla alttan muayene de sakıncalı Allah korusun kabul etme bnm doktorum önermedi ultrasonda da görünüyor yani alta ne gerek var
Burcu4135 Gulsah33 doktorum doc. Dr kendisine güvenim tam gercekten zararı olsa asla yapmazdı. Cihan karadağ Okan üniversitesi hastanesi. Arastırabilirsiniz nasıl bi doktor oldugunu :)
Muku_043 Aysegul1612 olsun rabbim sağlık versin kilo alınır inan 35 deyim bende 2750 kaşar süt. Muz ıspnak kara mercimek bunlar çok güzel kilo yapıyor bebeğe