gullcannn Babyto-Mom Bizim 14 haftalikken netlesmisti. Çünkü tam olarak doktor bacak arasına bakmıştı gormustuk. Zaten 2 gün önce de ayrıntılıya girdim orda da renkli şekilde tam gördük. Pek göstermeye niyeti yok demekki sizin 😊
Mehtpsahn_53300 34+5 olduk an itibarı ile 🙏 tam 34 haftalıkken gittim 2.600 gramdı iyimi değilmi bilmiyorum artık 😒
Didem_damar 39 haftaya girdik 2. Prensesimi bekliyoruz.. Ama ne sanci var ne bisi 🤷♀️ hepimiz saglicakla kavusalim bebislerimize 🐣 insallah
Hasansibel Babyto-Mom bel agrisi basladimo sizde bende son 2 gündür is görürken sabah uyaninca oluyor
asli-tlk Aysentass bizde 19+3 erkek :) cinsiyeti öğrendiğimde 180 gramdıı daha ama doktor gelisim acısından önde gidiyor dedi bakalım😅
Seda_nrr Kubab1244 yaaa evet benimde bunlara ek sırt ağrısı çok oluyor ama karın ağrısı için dert etmemem gerek galiba herkes olabilir diyor 🙈 hayırla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşaAllah 🌸
TazeAnnee6767 asli-tlk aynen o şekilde canım geç döllenme olmuş doktrda ddim keseyi görüp bbgi görmeyince geç döllenme olabilir diye
Babyto-Mom Hasansibel Ayy bizde öyle aynı günn😚 Ama biz cinsiyeti hala netleştirenedik ya 2 kere erkek gibi dendi bakalım salı gidicez netleşir heralde🤦🏽♀️
Didem_damar Gkcenn hic bakmadi ne tuhaftir ki acikliga falan. Ama demin suyum geldi ve su an sancilarimi kontrol ediyorum 3 ten beri ansizin suyum geldi. Buyuk ihtimal 1 , 2 saat sonra giderim hastaneye
Babyto-Mom Hasansibel Ya bende biz temizlik yapayım geceleri bel ağrısından dönemiyorum bile özellikle sağ tarafı bacağıma kadar kasıyo çok iş yapınca😒