Ecem1619 ElifHaticeAsya ay ben sezeryan olmasını cok istiyordum ama doktorumun tavsiyeleriyle normale karar verdik Rabbim tüm hamilelere ve bizede saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin
Eecnr Ceylannisa canım bende șu 2 3 gündür bulantıda azalma oldu ama her șeyden tiksiniyorum buzdolabı kokuyor geliyor açmak bile istemiyorum hatta sivi sabun kokusundan bile iğrendim iștahta yok pek
Hb55 sedardahuseyin bişe sorabilirmiyim benim adetm 1gün gecikti ve ben test yaptm silik çıktı sonra snraki gün hastaneye gttm kan aldılr 8.4 çıktı sonraki gün gine çağırdı 15.6 çıktı sizce değerlerim iyimi
September_ Borulce maşallah erkek komboları devam ediyor bu haftalarda olup daha kız diyen duymadım😄 Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı . Miniğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Hb55 sedardahuseyin gebelik var dedi ama ben değerleri merk ediyorum iyimi diye ondan sormak istedim@Hb55#12936363
sedardahuseyin Hb55 gebelik var dediyse daha yenidir sen stres ypma Allah’ın izniyle bişey olmaz canım tekrar gün verdimi şu gün gel dedimi peki
Seda_nrr EdiGun- karın bölgenizde batmalar yumurtalıklarınızda ufak sancılar oluyormu hiç ? Bizde 5+2 yiz