Ysmnkrmm20 Mrsteking maşallah canım Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin 🙏bende 33+4üm bende de aşırı nefes darlığı ve yanlarımıza yattıgımızdan yanlarım da agrı var sadece
Serap53 Nesrincente ben ilk oğlumu hiç bi problem olmadan 38.0 da doğum yaptım merak etme canım hiç birşey olmaz allahın izniyle sağlıkla gelsin bebişin 💕
Nese_387 Ysmnkrmm20 aa gercekten mi ne bilim ya korktum ben bundan öncekini kaybettim onun için korkuyorum biraz
Ysmnkrmm20 Nese_387 bulantının olmaması kötü birşey değil, bulantıya herşey etken sonuçta ,kendini strese sokma Rabbim kolaylığını verir
Borulce September_ öğrendik direk gösterdi kendini geçen hafta erkek. İlk bebeğimde erkek en cok o sevindi bu durumu. İşk bebegım sediğime bakma yedi yasında 🥰
September_ Borulce maşallah erkek komboları devam ediyor bu haftalarda olup daha kız diyen duymadım😄 Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı . Miniğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Seda_nrr pink_dream25 5 haftalıkmış daha :) kalp atışını duyacağımız güne kadar biraz heycanlı geçicek galiba sizdede öyle oldumu ? Aklımda bin tane tilki dolaşıyor hep 🙈
Aminecimm Nghnyvz0408 benimde aynı mide bulantım aşırı 3 yaşında kızıma yemek bile yapamıyorum sağolsun annem de kalıyoruz