rukiyyee Sermec27 bizede bacakları kapalı göremiyorum dedi dr ben ısrar ettim biraz bakındı erkeğe benziyo sanki dedi bakalım ne olacak nasipte😊
rukiyyee 3prensesannesiii bizinkide bacakları kapalı göremiyorum dedi dr ama erkek olabilir kesin demiyorum ama dedi bakalımnasip
Yasemin0728 Aysentass 11+4 haftaligiz dün doktorum %80 erkek dedi 3 kilo verdim bu sürede bakalim daha çok günümüz var bekliyoruz😊😊
gakiskali Aysentass Bugun tam 23.haftadayiz. Persembe gunu doktora gittik 375 gram guzel kizim 🤲🏻 Rabbim yavularimizla bizi sagliklica hayirlica kavustursun 💕👼
Deniz-Mars Zehra516 3 gündür belim ağrıyordu ama geçti. Onun dışında her şey yolunda 🤗🤗 hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım 🤗🥰
Muku_043 Aysegul1612 ayyy rabbim kucagımıza almayı nasip etsin 22 şubatta benim doğum kilosu falan nasıl
Merve1966 Sermec27 Doktor ultrasondan bakınca bir hafta ileride gibi duruyor ama adet tarihine göre haftası bu dedi bende adet tarihine göre söylüyorum çünkü oradan hesaplanıyor hep 😊
gakiskali Merve1966 merhaba bana da adet tatohime gore 2 hafta geride dediler acaba sonra toparlar mi heycanla duayla bir dahaki kontrolumu bekliyorum 🤲🏻