Dilek_25 Aysentass evet daha fazla kilo almasın diye vitamin ilacını kullanmamamı söyledi doktor. Sizde de oldumu böyle bişey.
RumeysaBilici NlyY Oy maşallah 🤗aynıyız bizimde 38+4 oğlan ve 3200 kilo 😁 bekle bekle gelmiyor bi türlü ya umudu kestim artık 🤣
Tugcek33 Aysentass 17 dk sonra tam 17 haftalık olacağız🤰🏼 ikizlere hamileyim💙🧿 oğluşlarım olcak hayırlısıyla👼🏻👼🏻 Rabbim tüm bebeklerin sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin, tüm gebişlerde bir avazda kurtulsun inşallah🤲🏻🌸
Sncr Tugcek33 Gidince ultrason da mı gördünüz ikiz olduğunu benim kan sonucum 3894 çıktı bana göre çok yüksek çıktı da merak ettim
Nihal_04 Tugcek33 bende 18+4 ikizlere hamileyim ama ben cinsiyeti ögrenmedm salı günü ögrenecem inşallah
Momandbabyy 13+0 haftalığız. Doktorun 11+5te yaptığı tahmine göre prensesim olacak🥰 bir daha ki gidişte hem net olarak cinsiyeti hem de kilosunu öğrenecez inşallah🙏
September_ Momandbabyy 13+1 de benden. Pazartesi günü kontrolde ben de cinsiyetini öğrenirim inşallah 😍
Momandbabyy Aysentass doktor daha erken bi tahminde bulundu mu acaba. Bulunduysa değişti mi sonradan😊
Cderya Aysentass 13 aylık bi oğlum var. Aslında bu gebelik sürpriz oldu beklemiyordum. Oğlumun biraz sağlık sorunları var ama bakalım Allah yardımcımız olsun 🤲🏻