mavi2021 İkiz bebek beklıyorum acaba bakımları çok mu zor ?ılk gebeliğim korkuyorum bakabılecek miyim ?🤦♀️
Busbus58 mavi2021 Allah kolaylığini verir inşallah merak etmeyin. İkisi birden büyüyecek öyle düşünün 😇
Namutenahi94 mavi2021 Allah kolaylığını verir merak etme 52 günlük tek yumurta ikizlerim var çok güzel bir duygu ikiz annesi olmak🤗
Pnrss06 mavi2021 anne tarafınızdamı baba tarafınızdamı ikiz.Benim babam ikiz acaba şansım varmıdır diye merak ettim.Ama genelde anne genini alırmısız.
B2504_ Namutenahi94 merhablar ben de 9haftalik tek yumurta ikizleri ne hamileyim sizden bilgi rica edebilirmiyim nelere dikkat etmeliyim
ikizgebe Sen yine şanslısın etrafında çok örnek varmış. Benim hiç yok 🤦🏼♀️ Ananem tarafında 4-5 kuşak öteden varmış oda beni bulmuş😂 ben doğuma kadar olan kısmı düşünüyorum. Sağlıkla doğsunlarda bi şekilde büyürler inşallah 🙏🏼
NefesDeniz mavi2021 Hayır yok çok şükür sizin erken doğum riskiniz mi var? Progestan fitil kullanıyor musunuz siz?
Ogi8 Perinatoloji bakması gerekir dediler mi size de bana normal kadın doğumcu söyledi bunu. Birde merak ediyor musunuz risk var deniyor her zaman ben biraz merak ediyorum durumlarını 😔 bende 11 haftada yım bu arada
mavi2021 Ogi8 yok bize öyle bişey denılmedı .ama siz korkmayın baktırın genede ınslllah bı sıkıntı yoktur 🙏