Busracobann ElaCAN07 teşekkür ederim şimdi büyüdü kızım 2 buçuk yaşında yaşıtlarından da daha yapılı boylu maşallah şimdi ikinci kızıma hamileyim inşallah bu zamanında doğar
ElaCAN07 Star25 😁😁😁 yani her hamilelik diğerine göre çok çok farklı bizim cadı bakalım ne zaman gelecek 😬😬😅
Ikizdeniz ElaCAN07 kiz cocuk 9 ay erkek cocuk 9 ay 10 gun derler eskiler ama 41. Haftada kiz doguran arkadaşlarım var
Birminiginannesi ElaCAN07 boşuna demiyorlar kızlar eksik diye 2 hafta once geliyorlarmış benim icinden gecen 38. Haftamda kesin dogurucam oyle hissediyorum 🤭 şuan 28+3üz zaman ccok hızlı geciyor
47zeynep47 ElaCAN07 valla benim kız zmaninda geldi ama erkek iki hafta önce gelmişti bilmiyorum artık değişir Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize 😍🤲🤲
ElaCAN07 Busracobann her hamilelik birbirinin aynısı olmuyor 🥰 hayırlısıyla zamanında doğar insallah ☺️🙏🏻
merveovunc ElaCAN07 36. Haftadayım kızın kanala girmiş dedi doktor doğumu bekliyorum🥰 bence erken geliyor kızlar
ElaCAN07 merveovunc ☺️ Ne zaman gelecekleri belli olmuyor ben onu anladım 😁 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍
sultanacan ElaCAN07 inanma her doğum ayrıdır erkeği kızı yok bu işin ben 42 haftaya girmek üzereydim doğurdum kızımı oda suniyle yoksa hanımefendinin geleceği yoktu :)
prensesim35 ElaCAN07 külliyen yalan😂 39+1 den sesleniyorum tık yok bizde eltim de geçen doğum yaptı 40 haftayı bitirdi keza kuzenimde aynı şekilde bu sene kızlar nazlı biraz
Minnakkannesi ElaCAN07 benim oğlum tam 39 da doğdu şimdi kız herkes erken doğar diyor ama 38 den önceden olmasın zaten 🤗