Ben çok araştırdım, çokok okudum o yüzden benim gibilere umut olsun diye yazıyorum.
Hikayem ikili testle başladı. 11. Haftamda kontrole gitmiştim. Ense kalınlığı 3. Üzerinde çıktı ayrıca ensede sıvı görüyorum dedi doktor. Ne yapacağımı şaşırdım. Aglayarak çıktım. Ertesi gün başka bire doktora gittik o da aynısını söyledi. Prof. Bulduk ona gittik o da kalın dedi ayrıca.kistik higroma teşhisi koydu. Ağlamaktan başka bişey yapamiyordum. Dua etmekten başka çarem yoktu. Amniyosentzi kabul etmedim. Yurtdışına prenatest gönderdik. Beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı. Çok şükür temiz geldi. Ama doktor hala aldirmaktan bahsediyordu. Kabul etmedik. Geri kalan süreci duayla, şüpheyle, korkuyla geçirdim. Hep araştırdım. Okudum. Bir umut dedim. Ama ne olursa olsun benim evladım dedim. Ve çok şükür 25 ocak pazartesi mucizeme kavuştum. Aras’ im doğdu. Sağlıklı bebeğim. Doktor muayene edince bile korkuyla bekliyorum bir şey çıkar mı diye. Psikolojim o kadar bozulmuş ki inanamıyorum. Benim gibilere umut olsun. Dua edin, bekleyin. Mevla neylerse güzel eyler…..