sehri_hzr 2 ay için erken mi almak sizce indirim denk gelirse aklımızda Bi model oluşsun idye şimdiden araştırayım dedim 😊
Gorkim sehri_hzr bende 6+3 deyim şimdiden bakıyorum yoyko ve kraft arasındayım birde maxi cosi var ama o bütçemi aşıyor
Semakcy sehri_hzr biz yeni aldık bizimkiler ikiz İstanbul istoç da Moroğlu bebe var kampanya yapıyor tek çocuk için arabası mama sandalye beşik ve hediye anne çantası var sanırım 2 bin bakın isterseniz internet den de sipariş alıyorlar gayet güzel
SeymaK sehri_hzr baby home bh 955 ve bh855 begendim ben de türkiyedeki en hafif travel sistem diyolar ayhancocuk mağazası satıyo instagram sayfası var ama trendyol Hepsiburada gibi yerlerde de var arastırıyorum bakalım
Ayse_Ckr Doona alma niyetindeyim. Hem oto koltuğu hem bebek arabası olarak kullanılabildiği için ancak maksimum bir buçuk yaşa kadar kullanılabiliyormuş boyut biraz küçük.
Gorkim sehri_hzr onada bakayım yoyko bir kaç forumda 1. Sırada falan 360 spin var onu beğendim baya kraft da çok sağlam diyolar ama ağırmış 3 kat eve nasıl çıkarırım hem çocukta tek başıma bilmiyorum sunny baby e de araştırıyım
denizanasi1 Semakcy bende şimdi baktım internet sitesine canım, ama dolandırıcı falan değiller dimi. Kalitesi falan nasıl? Almayı düşünüyorum bende
Emel0108 Hayalizlerim bende xlx aldım 1400 tl pusetli letgoda ümit isminde bir beyfendi eşiyle beraber satış yapıyor sıfır ürünleri çok uygun foyata satıyor bı bakmanızı öneririm
mmek_2014 Casual cadillac air var bizde. İlk oglum da kullandık çok memnun kaldık. Şimdi ikinci oglum kullanacak inşallah
kucuktospam mmek_2014 canım ben de onu almak istiyorum fakat bizim arabamız küçük model her bagaja sığar mı sence ?
mmek_2014 Canım bizim eski arabamızın bağajı küçüktü ona sıgıyordu ama şehir dışına giderken bavul falan koyunca sıgmıyordu. Travel sistemlerin hepsi böyle zaten. Cadillac yine digerlerine göre daha hafif bir araba