Birminiginannesi Kızlarrr ebebek şubat indirimine az kaldı neler almayı düşünüyorsunuz belki fikir olur
Msydn6 Birminiginannesi 2 yaşındaki oğluma bornoz takımı alıcam , yenidoğacak oğlumada atlet zıbınlar hastane çıkışı düşünüyorum🤗şuanda ihtiyacım olanlar bunlar
Merve599 Birminiginannesi bende bebek arabası için bu indirimi bekliyordum graco marka düşünüyorum fakat kararsızlıklarım çok..bir de reflü yatağı ve bakım ürünleri falan almayı düşünüyorum bakalım
Gigy Birminiginannesi her şeyi alacağım sanırım indirimde 🤭bebek arabası,ana kucağı ,biraz kıyafet , tekstil ürünlerinden olabilir ,tamamlamış olacağım eksikleri de
Birminiginannesi Msydn6 bende bebek arabası beşik ihtiyacımız var ama beşik modelleri pek yok bebek arabası zıbın bakıcam bide Şampuan fln inşallah güzel bi indirim olurda beklediğimize deger
Birminiginannesi Sedagll e bebekte olan herşey her yıl buyuk indirim oluyormuş inşallah işimize yarar🤷♀️🥰
Meriiii9 https://www.e-bebek.com/kurumsal/ebebekte-subat-kampanyasi/?utm_source=instagram&utm_medium=Social&utm_campaign=29012021_2100_subat_%C4%B1ndirimi_genel_iletisim
Beyazmelekkk Kızlar doğum Haziran’da sonra yine indirim oliyor mu ? Ahşap beşik almak istiyordum indirime giriyor mu acaba
Birminiginannesi Beyazmelekkk herşey giriyor ama tek şubatta büyük indirim oluyor cnm acılışını kutluyorlarmış oyle duydum
Berilsu Kizlar e bebek her ay indirim veriyor mu yoksa belirli ay dami veriyor trendyol gibi mesele marttada veriyormu.indirim
Birminiginannesi Berilsu sadece şubatta cnm acılışa özelmis sanırım oyle duymuştum yılda sadece bi kere giriyor her gun farklı indirim