Mavilotta Arkadaşlar kızımın adını Mavi koymak istiyorum. Acaba yanına yakışacak bir isim bulabilir miyim, öneriniz var mı?
Sen1meleksin Mavilotta tek cok güzel bi isim olur yanına bi isim koyunca o derinliğini sonsuzluğunu kaybeder sıradanlaşır gibi geldi bana ama tek mavi cok ucsuz bucaksız bir isim bayılıyorum💙
Buketkucuk Mavilotta bence mavinin yanına ikinci bir isim koymanıza gerek yok, kendi başına güzel bir isim zaten ama illa da istiyorsanız Mavi Deniz olabilir, Mavi Yade, Mavi Bade, Mavi Rüya olabilir💙
Mavilotta Mavi87 Teşekkür ederim 😊derin deniz gece gibi isimleri ben de düşündüm ama mavi sıfat gibi oluyor bağımsız bir şey olmalı Sahra Mavi düşündüm ama karar veremedim. Sadece mavi koyarım muhtemelen ama belki burdan farklı bir fikir çıkar dye yazdım
Mavilotta Sen1meleksin Ben de öyle düşünüyorum aslında ama acaba güzel bir öneri gelir mi diye merak ettim 😊 10 yıl önce karar vermiştim bu isme ama kızım olmadı hiç 2 oğlum oldu. Bugüne kısmetmiş 😊💙
Mavi87 Mavilotta benim kızım olursa sadece Mavi koymayı düşünüyorum, siz yanına isim ne olabilir yazınca aklıma gelen derin oldu.. benimde tavsiyem tek kullanmanız..
Mavi87 Mavilotta buarada ne tesadüftür bizde eşimle 13 sene önce karar vermiştik, şimdi yazınızı okuyunca şaşırdım 😊🥰
Mavilotta Mavi87 😊😊 hatta yıllar önce çok güzel bir mavi kelebekli çocuk kolyesi bulmuştum mavi kelebek şeklinde bir kutusu da var. Onu aldım kızıma, yıllardır saklıyorum 💙 bir gün verebilme umuduyla… Siz de hamile misiniz şuan? İnşallah sizin de kızınız olur 😊🥰
Mavi87 Mavilotta ne güzel bir anı 😊 evet bende hamileyim 14 haftalık, 10 şubatta cinsiyet öğrencez. Bakalım ne dicek doktor 🥰