Serendipity gamzelinaz hic mide bulantisi vs gbi belirti de yasamadim ama ilk bastan beri kontrollu ilerledim. Hergun 5bin-6bin adim. 3 ana - 3 ara ogun seklinde ilerledim. Ara ara da spor yaptim Ama abur cubur ve hamur islerini de yedim diyet olarak ilerlemedim sadece az ve sik ogunler seklinde boyle oldu. Bir de yapi meselesi olabilir ailede kilolu kimse yok annem de toplam 9kg almis abimle bende hic birsey yapmadan 🤗
nursahc Tugcetopal 7+3 51 kiloydum sanırım şimdiden 54 kilo falan oldum bu kadar erken tombişleşmemiz normal mi🙈
Meddd Mucizenin_annesi8 bende ayniyim, peki siz kilolu mu hamile kaldiniz?bende yinede fazladan bir 10kilom vardi hamile kalinca🥺
Ozgu_momy 8+1 henüz almadım, fakat 25 30 lu haftalar da 3 4 kilo almayı başaran arkadaşlar nasıl oluyor bi anlatır mı çünkü sanki ben o haftalara geldiğimde bi 5 6 almış olurum diye düşünüyorum 😀
serenty_123 Ozgu_momy sürekli ekşi yiyor olabilirler bende çok ekşi yiyordum beni acayip zayıflatıyor ekşi 34 haftalık doğum yapmıştım 7 kilo almıştım bende toplamda şuan 13+2 yim 1 kilo vermişim 49 kiloyum🤷♀️
Planck_35 ozge8693 multivitamin aldırıyor olabilir bende aynı durumdayım hiç ekmek makarna vs yemem ama çok kilo artışım oldu