Dryy Mom97 benimde öyle normalden az yediğim halde 1 kilo almışım normalde bu durumda kilo bile vermem gerekiyordu tatlıyla aram bozuldu filan. Görende süzülmüşsün diyor belki diyorum şişliktir göğüsler büyüyor biz şiştik ödem filandır diye umud ediyorum
Gizberkk Tugcemre08 Kim kaç kiloya inmek istiyorsa Rabbim o kiloya kolaylıkla inmemizi nasip etsin 🤲🏻😁 şimdi oldu dimi, doğru söyledin kimisine 55 az olabilir 😂
Zerrinatila nazirella ben. Çok. Aldım. Farkın dayım. Napıcam bilmiyorum. Günlük. 3 litre. Su. Da. İçiyorum. Wala. Tatlı şeylerle. Hiç. Aram. Yoktur. Hamile kalmadan. Önce. 73. Kiloydum 9 kilo almışım. Daha. 5 aylık. Hamileyim Baya. Alcam. Galiba. Sabahları. Bile. Yeşillik. Yiyorum. Anca
nazirella Zerrinatila canım çok kustuğum için belki çok kilo alamadım. Çok hareketli biriyim ama hiç oturmam onunda etkisi vardır. Yürüyüş yap doktor tavsiyesiyle tabiki. Kiloyu sorun etme sağlığın yerinde olsun, bebiş iyi olsun yeter bence. Kilo isteyince illa ki verilir
Busclk 16+4 2,5 kg aldım ama sanki 4-5 kilo almışım gibi duruyor bacaklarım falan hemen kalınlaştı sanki:( çok su içiyorum yine de ödem mi tutuyo vücudum acaba, var mı böyle olan😅