ipekcinar Buse070746 30 haftam bitti 2,5 kg aldım ilk gebeliğimde 64 ile hamile kalıp 62 ile doğuma girmiştim sanırım bünye meselesi
Cigdemss Haftadayım. 47 ile hamile kaldım. 50,4 geçen hafta 51 idi. Bu hafta yürüyüş yapmaya çalıştım ve biraz diklat ettim. Sanırım fazla ödem gitti .
Sabisskalay Bengudursun doktorum aylık 1 kg olarak normal diyo aslında ama son aylar cok artacagı için biraz dikkat etmeye basladım😊ben de 64 kilo ile hamile kaldım Allahtan boyum var ordan yırtıyorum🙈😊
kochan-11 Mucizemmm12 doktor böle giderse doğuma 100 kiloyla alıcam seni dedi de inanmadım, şaka yapıyo sandım 🥺Buraya göz atınca yanıldığımı farkettim 😂🤦🏼♀️
yldz_10 Serendipity ben şuan bilmiyorum kaç kilo aldığımı ama 18. Haftadayım de n fazla 2 kilo fon almışımdır aynıyım çünkü
Ozlemust Berraaaa zayıf hamile kalmiş siniz zayıflar daha çok alıyormuş normaldir heralde birşey olmaz 🤷♀️
zeyse karayakaydan Amin inşallah canım bizim ki daha göstermedi 20 haftalıkken bakılacak 😄 ama ben kızım olacak gibi hissediyorum bir kızım daha var 15 ay 26 günlük ☺️
Iraz Meryemkale canım dikkat et bende senin gibiydim aşırı catladim sonradan daha alıyorsun çünkü sadece bebeğe yariyacak şeyler tüket süt muz kaşar vs ekmek tüketme mesela
Tugcetopal nursahc pek anlaymiyrm bnde ama normaldr heralde ama bizim haftalarmizi yazanlar baya az kilosu var biz hizli gidios zaten bu gun basldm bn istgfr etmeye galiba bu esnada geri veririz diye dusunyrm 8+4 oldk ama hic ayaga kalkmdm guzl gidiyrdk ama bugun basimi hic kaldramadm donmeden ve mide bulantısından dolayi😪😪😪
nursahc Tugcetopal benim mide bulantım yok şu anlık az önce tartıldım 50 kiloyum sanırım şişkinlik bu ama dışardan 7 aylık hamile gibi duruyorum çok enteresan😄