Goncaalper Sermec27 ya canm agrilarin oluyormu bende seninle ayni haftalardayim ama bel ve karin agrilarim.oluyo birde ihsalim
Glbngrsy ugur_asaf aynıyız şu an hem hafta hem gün hem kilo 😇 normal mi planlıyorsunuz doğumu? Döndü mü bebek? Bizim bu hafta döndü ama benim hiç rahatlamadı valla nefes alamıyorum hala kaburgamda cok baskı var.
Gizberkk 24+2 haftalık olduk 7 kilo aldım 😒 sanırım çok çabuk ilerliyor kilom umarım bu kadar çabukta verebilirim 😁
Kbrnr_gktp1 Gizberkk bende öyle ya çok korkuyorum çok kilo almaktan kaç kilo ile kaldın hamile canım bende 25 haftalığım 8 kilo aldım
Gulenay1234 Gizberkk çok normal canım benim de öyle hiç takma kilo verilir her türlü doğurduktan sonra 😊 kilo da her anneye yakışıyor zaten 😊
Kub09 Deteledmom21 yok canım 29 haftamda 16 kilo almıştım en son şuan 20 kiloyu tamamlamışımdır sevinebilirsin üzülme 😂
elf-97 Deteledmom21 bende 24 +3 15 kilo bebeğin gelişimi çok önde erken doğum riski taşıyorum biraz korku var
mucizemARAS Safiyenur_kaplan bi ayda o kadar aşmana doktor bişey dedimi benim son üç ayda ayda doktorum ikişer kilo demişti bende fazla alıyorum ama senin son ayda altı kilo alman dışında aldıgın kilon normal bence