dugmeninannesiii -Tommee tippee closer to nature cam biberon 150 ml -Philips Avent natural cam biberon 120 ml (belirli bi süreden sonra akıtıyor diyorlar) hangisini almalıyım bilemiyorum ? Başka alternatiflerede açığım bu arada 😊
Cressida dugmeninannesiii kullanmak henuz nasıp olmadı ama philips avent aldım . Bıberon ucu anne memesıne yakın olmasından cok tercih edılıyormuş. Inş gerek duymayız bıberona . Bı tane aldım sadece . Doğdukdan sonra şekıllenırım diye dusunuorum. Ilk zamanlar cam kullanmak daha sağlıklı fakat bebek büyüdükce allh korusun camın ağırlıgını tasıyamadıgında plastiğe geçeriz
dugmeninannesiii Cressida inşallah canım benim bende bi tane ne olur ne olmaz die almak istiyorum ama avent içinde sonradan akıntı yapıyor diyorlar bilemedim
mrsbiyolog Çevremde arkadaşlarım Lansinoh kullandı hem meme reddi yaşamadılar hemde gaz problemleri olmadı. O yüzden bende Lansinoh tercih ettim.
Kubra-kurt-aksoy Ben de lansinoh düşünüyorum. Anne memesine çok yakın diyorlar. kullanan arkadaşlarım çok memnun kalmıslar üstelik akıtma da yapmıyormuş.