Hatisyavuz Buse_00 bende özele gidiyorum nasıl oluyor anlamadım ben bu işi ya recetemle gidip istediğimi alıyorum
Bittercikolataa Canım üstte kalsin diye yazıyorum bende kullanıyorum inan sınırlı sayıda keske fazla olsa da yardimci olabilsem 4.000 kullaniyorum 😔
Rabia_60 Buse_00 büyük yerlerin o sorunu warmis ewed.aslinda burda doktor deil sekreter bile cikartiyo raporu Allah yardimciniz olsun kardesim.
Symkyrcn Merhaba, ben Ankarada Eryamanda Yüzbaşı eczanesinden alıyorum hep bulunuyor, internetten numarasını arayabilirsiniz gitmeden
Ebruu_14 Rabia_60 merhaba 🌸 Bende oksapar kullanıyorum ama biz reçete ile yazdırıyoruz 10 günde bir devlet karşılaması için . Ama rapor çıkartmak istemiştik nasıl yapmamiz gerekiyor rapor için 🙏
Prensannesii77 Ebruu_14 özel hastanede de rapor çıkıyor, 50 tl gibi bi ücret ödüyorsun rapor için. Ama ilacı hep ücretsiz alıyorsun. Sağlık ocağın da da bittikce reçete yazdirirsin canım 😊
Elifyali Ebruu_14 sizi bir arkds bilgilendrms inn yorumuna istifaden yaziyorum…. Raporda ucret odemiyorsnz ki isteyemzler de… Normal gidip muane oluyorsnz dokotrunuza belirtince sekreteri hazirliyor ama sanrm sureli oluyorms onlar ugrasmamak icin 9 ay diyin hamilelk boyunca yani…. Daha sonra igne bittiğin de gidip receteye yazdirmnz falan gerekmiyor eczaneye gidip ben raporluyum diyince sistemden cikiyor ayrica 10 kutu degil 20 30 kutuya kadar vereblyrlar sistemde goruyorlar….
Rabia_60 Ebruu_14 bir cok insan bilmiyor bu rapor işini kardesim ben tibbi sekreter oldugum icin bu isin icindeyim kadin dogum doktorunuza söylediğinizde 5 dakika icinde bilgisayara yaziyolar siz eczaneye gidiyosunuz we istediğiniz kadar oksapari ucretsiz alabiliyosunuz sadece oksapar için gecerli deil tabiki uzun sureli kullandiginiz her ilac icin gecerlidir bu raporlar.
Balmm11 Buse_00 Ben de son 3 gündür çok aradım ama malesef özellikle oksapar yok. Bir yerde enox buldum dr.um muadili zaten dedi onu aldım. Inşallah sen de bulursun insan strese giriyor üzülüyor ya bulamazsam diye
Fadimehnk Buse_00 tamam canım ama ben doğum için şimdi şehir dışına geldim eve gidince seninle tekrar iletişime geçelim göndereyim sana hepsini
Damlaalt Benim eczacı arkadaşım var çok yakınım. Sanırım var ve satışını yapıyor. Konuşabilirim istersen.
Fndmrplt Prensannesii77 merhaba, bende rapor çıkarttım fakat gene her kutu başına ücret ödüyorum. Normalde raporlu olunca ucretsiz mi? 🙄
Hatisyavuz Fndmrplt 6 kutu aldım 1lira ödemedim raporum var ayrıca bir dahakine yazdirmadan gel al dediler
Prensannesii77 Elifyali özel hastaneden aldığımız için ücret ödedik, devletten çıkarılırsa ödenmez ama 🤷♀️
Elifyali Prensannesii77 bnde ozele gidiyorum benm de orasi cikardi… Muane ucreti haric odeme alinmiyor. Ama bazilari bu durmu bile sermayeye cevireblr hastaneye katki olsn die…
Hatisyavuz Buse_00 saglikocaginda yazdirsan bu ilaçlar çok pahalı bir kutu 260lira ve kutularca kullanılıyor malum ekstra bı hastanede bı doktora daha gidip rapor çıkarttı olmazsa