Dilekk61
Cok zor bi test ama sizin için değil. Doktor için. Acı da söylenildiği kadar vermiyor. Ben iki kez olmak zorunda kaldım. İlk yapılanda doktor hanım hareket ettiğimi öne sürerek başarılı olamadığını söyledi sonra ben çok üzüldüm. Çünkü beni hiç uyarmamıştı beni rahatlatmadı. Uyuşturma yapmadı. Bende nefes alırken hareket etmişim. Tekrar edilmeyecekti cvs testim ne yapacağımı şaşırdım eve git dedi. ama sonra diğer asistan sanırım söyledi durumu İsmail Hoca geldi benimle konuştu ben yapayım dedi cvs testini. Birkac gun sonra o yapti. acı duymadım yapacağı bölgeyi uyuşturdu. 5 dklık bi işlemdi. İnşaallah iyi bi insana denk gelirsin. Hic korkma kendini sakinlestir. O sirada hic hareket etmemen gerekiyor bunu ancak rahat olursan yapabilirsin. Cunku igneyi iceri batirmadan once ultrason cihaziyla plasentayi bulup ona gore batirmaya calisiyor. Bak iki kez yasadim. Ama dusuk olmadi. O yuzden korkmayin insaallah. Eger bir sey olacagi varsa o sadece bi sebeb olur onun icinde kendinizi suclamayin lutfen. Bundan sonrasi icin guclu olmaya caisin bebeginizin sizin moralinize ihtiyaci var.