ssnnmmm ayferayfer tansiyonum yüksek değil ama doktorum kontrol et sürekli yükselmesin son haftalarda gebelik zehirlenmesi olabilir dedi o yüzden kontrol ediyorum maden suyu yükseltiyor içinde madensel tuzlar olduğu için onun dışında yemekleride mümkün olduğunca az tuzlu yemeye çalışıyorum
merweeilbey1 ayferayfer bende ilk bebeğimde olmuştu canım alfamet diye bir ilaç kullandım kesinlikle stresten uzak durmalısınız sıkıntı stres yok üzülme çok abartılı sevinme yok malesef 😥😥😥 benim ki hep yüksekti 18 in altına düşüremesik 36.haftada doğum yaptım
Sevdae ayferayfer benim 1 gün boyunca yüksek çıktı tansiyon ilacı verdiler tahlil falan yapmadan tuzlu yeme kaça çıkıyor
Mnevvr53 ayferayfer ilk gebeligimde yukseliyordu tansiyonum hatta son zamanlarda ama tansiyonum dusmedigi icin 37 haftada dogum yapmak zprunda kalmistim 2 santim acikligimda vardi Simdi ikinci gebeligimi yasiyorum bu sefer bunda tansiyon dusuklugu yasiyorum 😃 aspirin verdi onu kullaniyorum dengelensin diye
Hazal_hazar Kizimda yasamistim stres uzuntu cok etkiliyor perhizine ve ilac verildiyse dikkkat et takibini iyi yapmalısin ben 3 maymunu oynadim dr bebegini kaybedersin sende beyin kanamasi gecirirsin demisti
Sevdae merweeilbey1 canım bende alfamet içiyorum 18 haftalık hamileyim zararı yok demi bebeğe geçiyor mu o hap gelişimini etkiler mi
merweeilbey1 Sevdae yok canım bebeğe hiç bir zararı yok 36+0 haftada doğmasına rağmen küveze girmedi şükür 2990 gr doğdu çok çabuk tapurladı şimdi 4 yaşında 😉 çok geçmiş olsun bende 24 haftalıkken başlamıştım bir sıkıntı olmadı mrk etme
Sevdae merweeilbey1 çok şükür canım Allah uzun ömürler versin inşallah herkese ben daha hissetmiyorum bebeği fazla ondan da Bi yandan korktum biri yazmış hap içince bebek hareketleri yavaşlıyor diye kafama taktım ondan
Sevdae ayferayfer senin yine az kalmış çok şükür canım doğumuna ben daha 18 haftalık hamileyim çok erken hapa başladım inşallah Bi sorun olmaz
Sevdae merweeilbey1 biliyorum onu da canım hapla alakalı olduğu için öyle düşünmüştüm de bu alfamet güvenliymiş çok şükür
Zeynep2738 ayferayfer benim bugün biraz sınırda çıktı daha fazla artarsa anneden bebeğe giden damarda büzüşme artacak çok korkuyorum o yüzden
47zeynep47 ayferayfer benimde.tam.aksine düşük çıkıyor her gittiğimde düşük çıktığı için doktor ara ara tuzlu şeyler ye diyor halbuki ben yemeğe bile tuz serpip yiyen insanlardanim🤭🤭