Melike_shn Kizlar hamileyim ve midem bulanmiyor biri bana dedi ki bulantıli hamilelik saglukli hamilelik dedu ama bende bulanti yok gebeligim sagluksiz mi olmus oluyor🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ada94 Melike_shn Allahım yarabbim insanları nasıl evhamlastırıolar. ! Keşke kusmasam :)) sevin canım benim haline . Sağlıklı bebiş seninkii Allah’ımın izniyle ❤️
Ohaezgi Melike_shn kusmayla bebeğin sağlığının ne alakası var böyle şeyleri takmayın ben 4.5 ay kustum bebeğim sağlıklı şükür arkadaşım da benimle aynı haftada hamile hiç kusmadı onunda bebeği sağlıklı şükür 🤲🏻🧿
sumeyyeesanli Melike_shn Kim dediyse saçmalamış😅 bu kişiden kişiye değişen bir şey, benim çok kötüydü bulantı ve kusmalarım mesela. Bazı arkadaşlarımın hiç olmamıştı.
Minesimsek12 Melike_shn sacmalamaaa yaa boş konusuyolar ben 15haftalik Ken başladı hem başlamıyor insandan insana değişiyor
Melike_shn momy_95 gorumceme de ebe oyle demis gebeligimiz ayni ama o kusuyo brn kusmuyorum bulantisiz hamilelik sagliksiz demis
Ohaezgi Melike_shn valla ben dediğim gibi kustum hemde boğazımdan kan geliyodu hamileliğimde hiç problem olmadı şükür 10 gün sonra doğumum olcak hayırlısıyla 🥰🤲🏻 Böyle şeyleri düşünüp stres olmayın akışına bırakın
sumeyyeesanli Melike_shn O kadar çok kirli bilgi var ki insanlardan gelen, siz de bilmediğiniz için evham yapmışsınız haklı olarak:) inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz. Kusuyor olmanız hamilelik konforunuz açısından mükemmel bir şey