Ortmenanne16 dugmeninannesiii lansinoh 160 CC aldım anne memesine çok yakın diye ablamda kullanmıştık yeğenim çok rahat emmisti burda bı anneee de demisti ki hastaneden lansinoh alın demiş hemşireler anne memesine yakın diye meme içinde zorluk cekmezmis
Toprakdag Ortmenanne16 onu bilmiyorum ama ablam avent yavaş akış almıştı memnundu meme de aldı yeğenim kuvez de kaldı bu arada sıkıntı olmadı bende tomme tippee almayı düşünüyorum memnunun olanlar var ama bilemiyorum 🤷🏼♀️
mom6565 Ortmenanne16 canım bende bugün siaprsi verdim gayet memnunlar hatta aventten daha gzuel olduğunu söylüyorlar ınslalah söylendiği gibidir
Ortmenanne16 Toprakdag aventi bende duydum oda çok iyiymiş ben ablamdan deneyimle aldım işte lansinoh 💐💐
Ortmenanne16 mom6565 öyle öyle emin ol aynı meme ucuna benziyor şekli ve ufacık düşük bak hemşire demiş lansinoh tercih edin diye en iyisini yaptık 🙏🙏🙏
mom6565 Toprakdag ewet canım lansinoh hatta çoğu kişi aventten ona döndü Ewet yeni doğan için aldım ilk 6 ay kullanımı için sütüm yetmezse ek takviye olarak mama vericem
Danlacan https://ty.gl/eqjufso bende tavsiyeler üzerine bundan almayı düşünüyorum ama nasıldır pek fikrim yok 🤷🏻♀️