Alperefet demetakk benim bebeğimde de çıkmıştı kalpte parlaklık, böbrekte büyüme, burun kemiği kısalığı down sendorumu şüphesiyle fetal dna yaptırdım sonuçlarım sağlıklı çıktı inşallah öyledir, 31. Haftamdayım
Cressida Bende de çıktı. demetakk bende de cıktı. Daha önce detaylı tarama (nifty) yaptıdığım için ordakı sonucların temız cıkmasından doktor endişelenmedi bile. Her 4 kadından birinde görülür dedi. 30.haftadan sonra kendılıgınden zaman ıcınde kayboluyormuş 😊
Beyzaaydin demetakk benimde en son gittiğim de ultrasonda kalbinde parlaklık var dedi ancak 2li ve 3lü testlerimizde bir sıkıntı yok çok şükür ablamın bebişinde de görülmüştü 7.ayında kendiliğinden geçmişti sıkıntı yapmayalım ben düşünmemeye çalışıyorum bir sıkıntı olmayacak Allahın izniyle sende öyle düşün 🌸
Zeynep0606 demetakk cnm bende bagirsaklarda cikti bu kontrolumde yok olmustu uzulme zamanla yok olabiliyor
demetakk Alperefet ay gerçekten mi.içine su serptiniz.benim bebegımınde tek arter tek venvar.kalpte parlaklıkta olunca korkutttular .test dönücü bekliyoruz bizde:(
havva0917 Merhaba benimde kızımda çıkmıştı. Hatta çok ağlamıştım bilmediğim için ama doktor bi sorun olmayacağını söylemişti. Hatta çok kurcalama sanki sıkıntı olsa aldıracak mısın alında ne yazıldıysa o olur demişti. Sapa sağlim çok şükür.
Betulice91 Benimde ikizlerden birinde var detaylıda çıktı gecmedi ama Dr önemli değil tek başına bir sıkıntı belirtisi değil dedi … sağlıklı doğr dedi içini rahat tut