Zeynep_adem58 Kizlar maksat sohbet olsun 27 haftalik bebekleriniz kac kilo bnim carsamba gunu 1026 gram demisti azmi doktor bana haftasiyla uyumlu dedi 😊
gonul0604 Zeynep_adem58 az önce happy kids te bir annemiz o kadar üzgündü ki çünkü bebeği diğer annelerin bebeklerine göre çok zayıf annesi öyle etkilenmiş ki bebeğinin boyu kilosu vs yani demen o ki doktorlarınız size bebeğiniz iyi diyorsa bebek iyidir kilosunda boyunda sorun olsa söylerdi burda çoğu anne sırf hava atmak için özellikle soruyorlar size de anne olarak ister istemez kıyaslamaya giriliyor sorgulanıyor niye benim bebeğim zayıf diye o yüzden boşverin kiloyu boyu🌸
gonul0604 Zeynep_adem58 @NaimeYilmaz değerli yöneticimiz buradaki yorumları okur musunuz kimse kimsenin anneliğine laf edecek kadar haddini aşamaz.
Zeynep_adem58 sumeyye60 masallah 😊bnim bu hamileligimde ne yesem bana yariyor bn aliyorum o istedigim gibi almiyor diger oglum boyle degildi neler yiyorsunuz
sumeyye60 Zeynep_adem58 Normal besleniyorum aslında herkesin yediği şeyler. Şükür şeker de çıkmadı. Ben 4 kilonun üzerinde doğmuşum sanırım genetik oğlum bana çekiyor🤗 🤷🏻♀️
25moonlight-2021 gonul0604 ne kadar güzel yazmışsınız. Bir de doktorum haftasıyla uyumlu dedi deniyor. Haftasıyla uyumluysa zaten normaldir. Nedir bu kıyaslama bende anlamıyorum
Zeynep_adem58 gonul0604 valla bnimkinin kilosu cok fazla degil biliyorum hatta eminim oglum 14 aylik ona hamileyken daha fazlaydi bu haftalarda bu yuzdrn hava atilcak biseyim yok😊aslinda sorma amacim bitazda kilosu iyi olan bebek anneleri ne yiyor biraz toplu dogsun istiyorun oncelik saglik tabiikide
Zeynep_adem58 25moonlight-2021 doktor 800 grama da haftasiyle uyumlu diyor 1500 gramada kilo konusunda kolay dogum olsun diye zayif olsum istiyilar bu yuzden diktorumun dedigi bni rahatlatmiyor
gonul0604 25moonlight-2021 Evlatları üzerinden yarış halinde olan anneler var ne oluyor 4 kilo doğunca o çocuklar okul hayatına başladığında da böyle olacak anneler o 90 almış bu 70 almış diyecek psikolojik şiddet valla
gonul0604 Zeynep_adem58 asla sözüm şahsınıza değil sizi de düşündüm bir yandan çok kıyaslama oluyor bende geçirdim bu hamilelik dönemini insanın kafasına takılıyor niye zayıf diye kilonun çoğu genetik sağlıklı bir yavru alın kucağınıza inşaAllah❤️❤️
sumeyye60 Hanımefendiye neden yükleniyorsunuz ki ben de merak ediyorum o haftada diğer bebeklerin kaç diye. Aynı haftada 1700 olan da var 2200 olan da var insan hangi aralıkta olduğunu merak ediyor. Siz doğru bulmuyorsanız sormayın, yazmayın 🤷🏻♀️
Zeynep_adem58 sumeyye60 iste anlamiyorlar bide bn 4 kilo dogsun demiyorum illa ama 3500 dogsa azicik toplu dogsa cok daha tatli oluyorlar bn oglum 14 aylik dogum yaotigim gun ayni odada bi baya daha vardi oyle tombulduki sanki bnim oglumla aralarinda 1 ay varmis gibu masallah bnun ki 3300 dogmustu az bisey toplu dogsa sevinirim dogrusu yalan yok
gonul0604 Zeynep_adem58 Terbiyesiz sen kendini ne zannediyorsun çömeze bak sen kimsin benim anneliğimi sorgulayacaksın edepsize bak. Sende azıcık annelik duygusu olsa karşındaki bir anneye bunu söylemezsin ben doğumumu yaptım aslanlar gibi evlat yetiştirdim sen kimsin yaa bi dur bakalım asıl sende azıcık annelik olsa evladının kilosunu yarıştırmazsın benim anneliğimi sorgulamaya kalktın ya başına bela olmazsam senin
Zeynep_adem58 gonul0604 ben terbiyesizlik yapmadim herhangi bi hakaret etmedim dogumunuzada bisey demedim ama gidip baska yorumun altina bnim postum hakkinda pskolojik siddet felan yapar derseniz bnde karsilik veririm herkez kendince evladinin en iyi sekilde yonetir en iyisini ister bnde oyleyim sizde oylesinzidir bi kilo sordum diye kotu anne oluyorsam ve hamile halimlede bu sekilde konusiyorsaniz bn sizin anneliginizden supe ederim ortada kotu hic bisey yok basimada ne gibi bela olabilirsiniz bnce siz sacma konusuyorsunuz
Tatliskoo gonul0604 cokk ayipp ya herkess ozgurcee fikrini dile getirebilir kimse kimseye laf edemez ki siz genel bise söylediniz sahsa degilki ben kac gecee burdan okuyup uyuyamadim hep olumsuz seylerden kilo boy yaristirmaa postlarindam kafam allak bullak oluyordu
Aslihakoglu gonul0604 he sen gider yapiyosun sana bişey dedikleri zaman ortalık karıştıcakmis karistirda görelim beraber kaldiki sen rahatsizsan silersin uygulamayı hayırdır derdin ne ya
gonul0604 Tatliskoo arkadaşın algılama sorunu var bide ona lafım şahsına değil ben seni düşündüm kıyaslama yapıp üzülme diye edepsiz çömez daha doğum yapmamış annelik sorguluyor aslanlar gibi evlat yetiştirdim oğlum sekiz buçuk aylık yürüdü kalkmış keşke bizim kadar anne olsan diyor lafa bakar mısınız ya
gonul0604 @Cicilibicili değerli yönetimiz sizi de etiketliyorum lütfen yorumları okur musunuz? Burada ne zamandır annelik sorgulanıyor? Bu postu açan şahıs kendini ne zannediyor da annelik sorguluyor. Lütfen müdahale eder misiniz