Gokceemrah Bilgisi olan yazsın lütfen makatta şişlik ve ağrı var 36+3 haftalık hamileyim sancilarim oluyor arada ic çamaşırım ıslanıyor normal dogum yapabilir miyim sezeryandan korkuyorum 😭😭
Rojda24 Gokceemrah canım senle aynı haftadayız bende de basur var hemen eczden krem aldım her lavabo sonrası sürüyorum şükür geçti
Filizuras Gokceemrah benim yoktu ilk doğumda çıktı o zamandan beri de geçmedi maalesef şimdi yine hamileyim doğumdan çok ondan korkuyorum ilkinde çok zorlamisti
Hayalim_s Gokceemrah bende de bu hafta çıktı 39 haftamızdayız birden bire meme ucu gibi bisey cıktı ara sıra ağrı yapıyor napicam bilmiyorumm
Gokceemrah Rojda24 kremin ismi ne acaba ? Sizde de şişlik varmi Fındık ici kadar büyüme olmuş bende canim cok yanıyor ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum 😭
Gokceemrah Filizuras normal dogum mu yapmıştınız ? Şişlik varsa Dr riske atmiyormus sanirim sezaryen yapıyormuş simdi Google den baktım bende
Gokceemrah Hayalim_s ara ara degil sürekli ağrıyor dayanamıyorum Allah yardımcımız olsun Dr ilac onermiyormus gerekmedikce sanirim
Filizuras Gokceemrah evet normal doğum. Onu bilemicem hastalığın derecesine bağlı değiştirebilir doğum şekli. Ama bı tanıdığım hemoroid i ilerlemiş olmasına rağmen normal doğum yaptı