Nazlicann1993 Epiduralde kesi falan atılıyor mu? ağrıyı hissetmiyor musunuz? Epidural normal doğum yapan anneler biraz bilgilendirebilir mi
Aysentass Nazlicann1993 kesinin epidural ile alakası yok canım atılması gerekirse atarlar sancın çok çoğalmayana kadar açıklığın biraz olana kadar çekiyorsun sadece sonra çekmiyorsun sadece kasılmanın geldiğini biliyorsun o kadar
hamileana Nazlicann1993 epiduralde kesi atılır yada atılamaz diyemeyiz canım doktor gerek duyarsa atar. Ağrı acı hissetmiyorsun canım
merweeilbey1 Nazlicann1993 canım ben bebeğimde epidırelle doğum yaptım şimdi ikinci gebeliğim hiç bişey hissetmiyorsun ki evet kesi attılar ama çok değil 2 dikişim vardı benim hiç ağrı sızı olmadı çok şükür ne gaz ne bişey çok rahattı sütüm de doğuma girmeden inmişti zaten hemen emzirdim şimdi 4 yaşında
Nazlicann1993 Aysentass peki ikinma evresi oluyor dimi sancı gelmiyor diyorlar gelmeden ikinma nasıl oluyor acaba
Aysentass Nazlicann1993 dediğim gibi canım acı çekmiyorsun fakat kasılman oluyor yani sancının geldiğini anlıyorsun
Nazlicann1993 hamileana sancı olmadan ikinma nasıl oluyor ben pazartesi günü doğum yapicam normal doğum kısmetse epidural düşünüyorum
hamileana Nazlicann1993 sancinin acısını hissetmiyorsun ama sancı geldiği zaman karnın sertlesiyor o sertlikle birlikte ıkınıyorsun
hmasahin Nazlicann1993 Ben NST ye bağlı oluyorsunuz, orda sancı geldiğinde ebeler şimdi ıkın diyorlar diye biliyorum. Hiçbir şekilde ağrı, sancı, kasılma hissetmiyorsunuz diyorlar
merweeilbey1 Nazlicann1993 bebek karnında toplanıp kasılıyor kendini itiyor zaten sende ıkınıyorsun ebeler de destek veriyor doktorun yönlendiriyor seni şimdi ıkın diye
Nazlicann1993 merweeilbey1 peki suni sancı verdiler mi. Büyük ihtimalle benim suni sancı ile başlayacak sonra epidural yapılır mı.
merweeilbey1 Nazlicann1993 hayır canım önce suyunu pattılar sancılar gelmeye başlayınca 15 dk fln sonra ameliyat haneye çıktık 10 dk da orda bekledim desem epidural sürüyor baya benimki öyle oldu kaç iğne takacaklrına bağlı sanırım bende 12 tane fln vardı sanırım annem sırtımdaki delikleri sayıyor Du doğumdan sonra aman kızım niye deldirdin kendini bukadar demişti canım annem ya ❣️
Nazlicann1993 merweeilbey1 anladım çok teşekkür ederim doktor bana eğer gerek duyarsak epidural yaparız demişti öncelik suni sancı 😔
merweeilbey1 Nazlicann1993 dayanamadığım yerde söylersin canım ama biraz erken davranman gerekir çünki sancım çok olunca takmıyorlar canım haberin olsun
merweeilbey1 Nazlicann1993 ilk baştan da takılmıyor çünki doğum sırasında etkisi olmuyor onların bir dozu ve zamanı var ona göre ayarlıyorlar