B2311 Erkek bebek anneleri bebeğiniz kaçıncı hafta da geldi 🥰 bende tosunum ne zaman gelecek merak ediyorum ❤️ 34+2 ❤️
2021_annesi B2311 yarın 40 oluyoruz ne gelen ne giden var çatlamayan karnım bu hafta felaket çatladı 😅
ogretmenanne16 33 4 :) genelde erkekler geç gelir derler ama bilemedim :) benim ablam 42 de doğurmuştu erkek yeğenimi :)
Ortmenanne16 ogretmenanne16 bende 33+4 olacağım yarın randevu var çok merak ediyorum nasıl oldu ne zaman gelecek diye 🤭🤭🤭
ogretmenanne16 Ortmenanne16 ay ne kadar yakınız :) benim randevumda 10 şubatta ben de çok merak ediyorum sezeryan istiyorum zaten bana martın ilk haftası alırız inşallah dedi bakalım :)
ogretmenanne16 Ortmenanne16 yok artık ben dee Mudanya.. Ama urfada görev yapıyorum şu an çok özledim memleketimi ☹️
momsboys B2311 ilk oglum 41. haftayı bitirdi 42. haftada sunni sancı ile lütfedip geldi sağolsun😅 bakalım bu oglusumda beni böyle bekletecekmi abisi gibi
gonul0604 B2311 Doktoruma çok sorardım bunu canı keyfi ne zaman isterse annesi derdi hep 😂❤️ Gerçekten öyle keyifleri ne zaman isterse hooopp geliveriyorlar bizimki 39+1 de gelmişti🌸