Essa normal doğum destekçisi değil evet. Korkuları fazla gökmen beyin. Herhangi bir şey olurda beni şikayet ederler dava açarlar korkusu var. Kendi ifadesi bu yönde bir sürü mahkemesi varmış. Bize söylediği her seyi not ediyormuş kötü bisey olurda benim bebeğim ölürse komplikasyonları bize söylediğini mahkemeye sunacakmış. Bu yüzden ben medikal park goztepeye gitmedim.bunu cuma söylemişti ve zorla bana perşembeye sezeryan tarihi aldırdı. Pazartesi medikal park pendikte bahar hanım a randevu aldım. Sabah 10 da gittiğimde suyumun azalmış olduğunu açıklığım olduğunu söyledi ve inanılmaz pozitifti. Normal doğumu denedik suni sancıya bebeğimin kalbi dayanmadı 100 'ün altına düşünde doktor sezeryana aldı hemen. Pendikte bahar hanım dünya tatlısı bir kadın. Iyiki gitmişim ona. En azından normal doğumu denemiş oldum bahar hanımda bana destek oldu sonuna kadar. Gökmen bey hakkında şikayetleri dikkate almamıştım bende ama yazılan şikayetler bire bir doğru. Git veya gitme diyemem sana. Doktorla biz anlaşamadık o fazla egolu.