A1994 Arkadaşlar gebelik şekeri çıktı ve ben artık hergün aynı şeyi yemekten sıkıldım yumurta peynir bazen omlet yapıyorum acaba gebelik şekeri olanlar nasıl bişeyler yapıyorsunuz yazarsınız 🙏
Erimannesi Hergün aynı hergün aynı özellikle kahvaltılar 😭😭neyseki az kaldı 4 5 hafta kadar daha dayanıcaz artık.. Doğumdan sonra artık kısmetse ne bulursam yiyeceğim.. 🙄
Minikjelibonum Aynen kahvaltı neysede benide öğlen yemeği mahvetti sebze çeşidi yok ya kabak yiyorum ya karnıbahar kuscam artık. Patlıcan yiyemiyorm yağda öldürmeyince hiç güzel olmuyor. Ispanaj yiyemiyorm korkuyorm temiz yıkanmıcak diye başkada sebze kalmadı😞
Erimannesi Minikjelibonum ıspanağı bende sirkeli suda bekletiyorum.. Karnıbahar brokoli de güzel oluyor.. Ama genelde öğlen yemeğinde çorba içiyorum.. Marul salatası ile
A1994 Erimannesi bende günlük yemek yapıyorum kendime ama yanına salata yapıyorum ıspanagı sabah yerim ben
merve7293 Kahvaltılar aynı her zaman bende bıktım 😄 bir kere farklı bir şey yesem hemen cıkıyor şekerim çok zormuş gerçekten 🤯