Elf0305- Haftadayız ve bugun mr çekilmek zorundaydım bel fıtığı var bende ayağımı çekemiyorum yüreyemiyorum mecbur kaldım doktorum sıkıntı olmaz dedi ama içim çok huzursuz mr çekilen sıkıntı yaşamayan varmı ? 😒
esraizmirli Elf0305- bende de fıtık var doktorum herhangi bir sorun olmayacagını mr çekilebileceğimi söyledi film çektirmek sakıncalı bildiğim kadarıyla mr değil
Eylul2107 Elf0305- takiyolardi sanki diye okumustum ama mr zararli degilmis röntgen falan zararli , korkmayin aksi bi durum olsa doktor cektirmez zaten
Sumc Mr ile bebeği görüntüleme sistemi aynı canım merak etme. Röntgen için sıkıntı var. O zaman göbeğine celik yelek takıyorlar.
Eslemylmz1 Pnar2354 bişey sorabilir miyim size ben 5 haftalık ken diş için röntgen çekilmiştim hamile olduğumdan habersizdim diş filmi çok riskli değil diyorlar ama sizce
Ebrubkrkyn Bende 8. Haftamda baş ağrılarımdan dolayı MR çekildim. Şuan 13+0 çok şükür bir sorun yaşamadım.
Pnar2354 Eslemylmz1 evet dogru dis röntgenlerinde kullanılan radyasyon cok az zaten bildigim kadaryla en başlarda bebek kendini koruyormus bende habersiz hep ilac kullanmıştım.