pink_dream25 Minay sanırım ben travel ları beğeniyorum ama bide gidip mağazadan bakıcam tabi e bebekte şubat indirimi başlıcak ya dedim belki beğenirsem indirimdeyken alırım
Minay pink_dream25 bence gidip görmeden karar vermeyin bi deneyin benim de hoşuma bunlar gidiyordu hala da bunlar gidiyor ama benim beklentimi karşılamıyor malesef o yüzden almadım ama mesela siz çoğu yere yürüyerek gidecekseniz bunu tercih edebilirsiniz
Erimannesi Casual cadillac air trona aldım.. Travel sistem.. Diğer lerine göre daha hafif ve katlaması taşıması gayet kullanışlı
mrsbiyolog Erimannesi bizde ondan düşünüyoruz. Ebebek stoklarını yenileyip Casual getirmedi😔 acaba siz nereden ya da hangi siteden aldınız
Erimannesi mrsbiyolog ben internetten aldım hem fiyatı çok daha uyguna geldi.. Hepsi burada da takip edin çok güzel indirimleri oluyor
Aloneanqel pink_dream25 benim bütçeme göre biraz pahalı daha doğrusu normal de de pahalı bence. Sen bilirsin tabi. Ben travel sistem pek düşünmediğim için bilemiyorum canım ❤️
mrsbiyolog Erimannesi üst model gösterip fazla ödeme yapıp alt modelin özellikleriyle değiştiriyorlar diye okuduk bazı yorumlarda da ondan bir türlü güvenip alamıyoruz😔
Meriiii9 Bizde joie litetrax 3 aldık indirimdeydi biz aldıgımız da daha kullanmadık ama Cok begenerek aldık kucucuk oluyo katlanınca puset ve bebek arabası birlikte
Egemenim2018 Aloneanqel ilk oğluma kullandım aşırı ağır hantal hiç bir bagaja sığmıyor manevra yapamıyorsun hiç memnun değilim araba var ama yeni alacağım
Erimannesi mrsbiyolog bütün etiketleri paketlenmesi herşeyi üstündeydi.. Çok inceledim zaten modelinde bebek arabasının üzerinde de yazıyor değiştirmeleri imkansız yani..