Esmer_ Arkadaşlar balıkesirdeyim doğumu nerede yapmam daha mantıklı sigortamız yok ücretler nasıl bilen varmı acaba?
lila321 Esmer_ bütün özelllerde fiyatlar farklı hastane belirliyor yani. Benim sigortam var muayenelerim 75-85 arası oluyor. Bi kaç farklı hastaneye gittim. Doğumda 2500-3000 arası olacak artı covid testi ve oda fiyatı oluyor
lila321 Esmer_ bulunduğunuz yerde özel oda veren şehir hastanesi vs varsa onlarda çok doğum yapan var devlette de yapanlar var bu kötü bir şey değil acil bir şey olursa nerede olsa doğurucaz zaten
arzumrt Esmer_ şehir hastanesinde altuğ bağcı, özelde erol gökgür canım ikiside çok açıklayıcı naif doktorlar ☺️
Raymalifalitiko Fatma_1999 doktorundan memnunsan üniversitede yap ilgili doktor bulmak çok zor ozelle kıyaslayinca üniversitenin ve devletin ne farki var bilmiyorum. Odalar tek kisilik ozelde onun dışında hersey ayni
Esmer_ arzumrt anladım canım bendemi ona gitsem geçen kanda enfeksiyon gördü devletteki mehmet keçecioğlu üniversiteden randevu aldım profosör enfeksiyon çok değil burda neden sizi endişelendirdi dedi ben şok oldum o an 🥺
arzumrt Esmer_ bi ara bende mehmet keçecioğluna gittim bebeğin direk down sendromu dedi yok öyle birşey ayrıca ne insanın suratına bakıyor ne adam akıllı ilgileniyor altuğu bi dene derim pişman olmazsın 😊😊